Bogdan Petrovai este noul partener asociat în cadrul Blitz

Bogdan Petrovai este noul partener asociat în cadrul Blitz – companie imobiliară cu peste 12 ani de prezență în imobiliare, fondată de Cătălin Priscorniță, astăzi una dintre cele mai active companii din România, în domeniul real estate. Noul partener asociat și-a început activitatea în cadrul Blitz încă din anul 2013, ocupând la acea vreme poziția de agent de vânzări.

Foto: Bogdan Petrovai

Activitatea lui Bogdan Petrovai în cadrul Blitz a început în urmă cu nouă ani, chiar din perioada în care agenția era un start-up. Rolul său în cadrul agenției a fost de agent imobiliar, într-o perioadă în care toată echipa avea numai șapte membri. După doi ani, acesta ajungea să coordoneze propria echipă de agenți în Blitz.

“În 2016 am început să îmi formez și să coordonez o echipă proprie de agenți și de atunci nu m-am mai oprit. Astăzi coordonez o structură de vânzări de peste 300 de oameni, patru manageri regionali, 24 de manageri de birou, 40 de TL și peste 250 de agenți Blitz. Practic de nouă ani „respir” imobiliare, în fiecare zi. Cred că principalul aspect care m-a adus în poziția de asociat în Blitz este faptul că în ultimii cinci ani de activitate m-am raportat la business ca și cum aș fi deja pe acest rol. Am muncit cu scopul de a crea un context sănătos de dezvoltare pentru toată echipa și de a aduce un plus de valoare în comunitatea în care activăm, oferind servicii de calitate clienților noștri,” povestește Bogdan Petrovai.

Bogdan Petrovai este licențiat în Management Instituțional European în cadrul Facultății de Studii Europene din cadrul Universității Babeș Bolyai, cu masterat în Management Performant. Lucrează de la vârsta de 18 ani, având o vastă experiență atât în vânzări, cât și management în vânzări.

“Capacitatea de adaptare în orice condiții de business este una din calitățile personale care m-au ajutat să avansez, și unul din factorii diferențiatori Blitz. Cred că în acest context, social, politic și economic, avem ocazia, să descoperim moduri noi prin care putem să evoluăm, oportunități și zone noi de dezvoltare, să găsim moduri diferite prin care să ne desfășurăm activitatea și să ne atingem obiectivele.”  

„Misiunea noastră pentru următorii ani este să replicăm modelul de business Blitz în toată România și în curând și în afara granițelor țării”

Anul trecut compania imobiliară Blitz a înregistrat o cifră de vânzări de peste 6 milioane euro și s-a extins în 10 centre economice din România. În perioada următoare se urmărește extinderea companiei pe plan național, iar mai târziu și în plan internațional.

“Obiectivul principal în momentul de față este dezvoltarea proiectului Blitz la nivel național. După ce în primii 10 ani de activitate am dezvoltat în incubatorul Blitz o rețetă de business ce și-a dovedit funcționalitatea, misiunea noastră pentru următorii ani este să replicăm modelul de business Blitz în toată România și în curând și în afara granițelor țării. Avem rețetă și avem o piață imobiliară la nivel național extrem de puțin exploatată, în deficit din acest punct de vedere. Obiectivul nostru pentru următorii doi ani este să atragem cât mai mulți parteneri suprapuși pe mindset-ul și valorile Blitz și împreună cu ei să ducem acest proiect în toate orașele din România,” afirmă noul partener asociat Blitz.

În anul 2021, Blitz a acordat o atenție sporită și specializării managerilor de vânzări. Ca rezultat direct al expansiunii companiei, numărul de manageri în cadrul Academiei de Management Blitz a crescut de la 13 – în 2020, la 35 manageri în 2021. Printre aceștia se numără managerii de francize și birouri noi pe care Blitz le-a deschis anul trecut.

“Vrem să creștem o echipă de vânzări dedicată, o echipă educată, o echipă profesionistă care să livreze constant servicii de calitate clienților nostrii și să putem să fim în continuare „alături de oameni în imobiliare, pe viață,” subliniază Bogdan Petrovai.

Citește și: Agenția Blitz crește numărul birourilor pentru a acoperi cererea ridicată din imobiliare

Citește și: Înscrie-te la conferințele Imobiliare Hub București, din data de 24 mai! Noua ediție reunește speakeri recunoscuți pe plan național, cât și speakeri internaționali

Citește și: Înscrierile pentru premiile Imobiliare Awards 2022 au ajuns la final. Au fost depuse peste 130 de candidaturi

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])