Light Dark

Doi specialiști americani spun că acestea sunt principalele greșeli pe care le poți face în momentul în care îți construiești prima echipă alături de care să lucrezi în imobiliare.

echipa agenti imobiliari

Jeremy Stein, agent imobiliar american și team leader în cadrul biroului Sotheby’s International Realty din orașul New York, parte a unei rețele de francize cu un portofoliu de proprietăți axat pe segmentul de lux, spune că trebuie să ai grijă ca evoluția echipei tale să fie făcută la momentul potrivit, în pas cu business-ul tău.

“Nu vrei să ajungi în situația în care plătești oameni și stau degeaba”, a explicat el, adăugând că este important, de asemenea, să ai grijă când recrutezi să alegi candidații potriviți.

“De multe ori încercăm să găsim persoane pe care le considerăm similare cu noi sau o extensie a ceea ce suntem noi ca persoane de vânzări. Este important să găsești oameni care sunt diferiți față de tine”, a spus Stein.

Rachel Adams Lee, team leader în cadrul Keller Williams, una dintre cele mai mari francize imobiliare la nivel mondial, prezentă și în România, spune că cea mai mare greșeală pe care a făcut-o în construirea primei sale echipe a fost aceea că nu a arătat destul de mult interes față de agenți și s-a concentrat doar pe atingerea propriilor țeluri.

“Nu știam numele copiilor lor sau al animalelor lor de companie. Agenții tăi vor ca tu să știi numele câinelui lor”, a declarat ea. Mai mult, oamenii care lucrează pentru tine își doresc să fie lăudați aproape la fel de mult pe cât își doresc o mărire de salariu, spune Lee.

banner cpi gala