Light Dark

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe își continuă planurile de extindere pe plan local și adaugă noi investiții în portofoliul de proprietăți prin achiziția unei clădiri de birouri.

Yitzhak Hagag – Cofondator si actionar Hagag Development Europe

Situat pe strada Vasile Lascar numărul 5-7, la 400 de metri distanță de KM 0 al Bucureștiului, imobilul se desfășoară la sol pe o suprafață care depășește 1.000 de metri pătrați și afișează peste 6.000 de metri pătrați construiți de spații de birouri, dispuși pe șapte nivele.

„Această nouă tranzacție nu consolidează doar prezența noastră în România ca investitor pe termen lung și dezvoltator activ de proprietăți imobiliare, ci reiterează, în același timp, promisiunea Hagag Development Europe de a contribui la regenerarea și modernizarea zonelor centrale prin reconversia clădirilor vechi, cu valoare istorică, culturală și de patrimoniu. Mă bucur să văd cum, odată cu fiecare investiție pe care o adăugăm în portofoliu, viziunea noastră pentru București prinde din ce în ce mai mult contur.”, a declarat Yitzhak Hagag, co-fondator și acţionar Hagag Development Europe.

Istoricul clădirii datează de mai bine de 75 de ani, iar proiectul se bucură de toate facilitățile care derivă din amplasamentul privilegiat. Mai mult decât atât, zona Vasile Lascăr este recunoscută drept unul dintre cartierele reprezentative ale capitalei, relevante atât pentru identitatea istorică a capitalei, cât și pentru cea culturală.

Citește și: Hagag Development Europe a cumpărat hotelul Susai din Predeal. Compania investește 60 de milioane de euro în renovare și modernizare

Citește și: Imobiliare.ro dă startul evenimentelor regionale într-o nouă formulă upgradată. Începe seria de evenimente Imobiliare Hub 2022