Hagag Development Europe a cumpărat hotelul Susai din Predeal. Compania investește 60 de milioane de euro în renovare și modernizare

Compania are în vedere investiții de circa 60 de milioane de euro pentru renovarea și modernizarea proprietății, care va deservi, ca și în prezent, segmentul hotelier.  

Hotelul Susai din Predeal

Actualmente în fază de proiectare, viitorul proiect va purta numele de H Susai și va fi dezvoltat pe baza referințelor specifice conceptului internațional BIO & SPA hotel care presupune integrarea a cât mai multe elemente verzi, alimentarea complexului cu energie provenită din surse regenerabile, restaurante certificate organic, aprovizionate din surse bio.

Această nouă achiziție reprezintă un pas important pentru consolidarea operațiunilor noastre în România, pavând calea către noi oportunități de business. În acest sens, urmărim să adaugăm în portofoliu noi active care să ne permită extinderea cu succes pe piața hotelieră locală.”, a spus Yitzhak Hagag, Cofondator și acționar al Hagag Development Europe.

Proprietarea urmează să treacă printr-un amplu proces de transformare și țintește un standard de minim 5 stele. Odată finalizat, H Susai va fi administrat de un operator internațional, selectat ulterior de dezvoltator, anunță reprezentanții companiei.

Citește și: Genesis Property, primul proprietar și dezvoltator imobiliar român care se alătură UN Global Compact, cea mai amplă inițiativă globală pentru un viitor sustenabil

Citește și: RE/MAX își extinde rețeaua cu câte o unitate în Cluj-Napoca, Timișoara și Constanța

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])