Light Dark

Grand Corvin 2 va completa aspectul final al celei mai mari zone pietonale din Budapesta, a cărei dezvoltare a început cu mai bine de un deceniu.


Cordia, unul dintre cele mai mari grupuri de dezvoltare rezidențială și investiții corporative din regiunea Europei Centrale și de Est care construiește în România, cea de-a doua fază a proiectului rezidențial Parcului20, continuă lucrările majore de dezvoltare urbană începute în capitala Ungariei.

Promenada Corvin, element central al celui mai mare program de regenerare urbană din Europa Centrală, lansat în urmă cu mai bine de un deceniu și dezvoltat de Grupul Futureal, a ajuns într-o etapă importantă: ultima clădire rezidențială de pe Promenadă, a doua fază a proiectului Grand Corvin, a ajuns la ultimul nivel.

Proiectul rezidențial aflat în Budapesta este compus din 558 de apartamente


“Amploarea lucrărilor realizate se reflectă în cele 22 de hectare de teren care au fost regenerate, cu un total de 2.700 de apartamente noi, 100.000 de metri pătrați de spații de birouri și 50.000 de metri pătrați de spații de retail, în valoare de aproape 1 miliard de euro. Desigur, nu ne oprim aici: în curând vom anunța lansarea unui proiect similar cu Promenada, tot la Budapesta”
, a declarat Tibor Földi, președintele Consiliului de Administrație Cordia.


Expansiunea internațională a Cordia se intensifică, de asemenea. În Polonia, una dintre piețele-cheie, compania se așteaptă să vândă 745 de case în acest an, adică aproape jumătate din planul său de vânzări pe toate piețele. În Marea Britanie, Cordia a investit în sectorul locuințelor reglementate la prețuri accesibile, după ce Cordia Blackswan, companie achiziționată și redenumită anul trecut, a început să vândă primele sale apartamente exclusive.

Despre Cordia
Cordia este unul dintre cele mai mari grupuri de dezvoltare rezidențială și investiții corporative din regiunea Europei Centrale și de Est, cu un brand puternic și bine cunoscut, prezent pe segmentele mediu și mediu superior ale piețelor din Ungaria, Polonia, România și desfășoară un proiect pilot în Spania. Cordia este de asemenea activă pe piața din Regatul Unit al Marii Britanii, prin Blackswan Property. Grupul Cordia are o experiență de peste 20 de ani și a câștigat multiple premii internaționale, printre care: „ULI Global Awards for Excellence”, „Best Mixed-Use Project in Europe” International Property Awards, Bloomberg TV, The New York Times, „Best Purpose Built Project Worldwide”, acordat de Federația Internațională pentru Real Estate (FIABCI).