Light Dark

Circa 800 de terenuri intravilane erau disponibile pe piața din Constanța în prima jumătate a anului 2019, număr cu 32% mai mare față de cel înregistrat în perioada similară a lui 2018. Cel mai scump dintre ele a fost scos la vânzare cu 570 de euro/mp.

Prețul mediu solicitat pentru terenurile intravilane de pe piața locală a fost mai mare față de cel raportat în primele șase luni din 2018, ajungând de la 155 de euro/mp la 170 de euro/mp, conform datelor centralizate de Analize Imobiliare, platforma de real estate intelligence lansată de Imobiliare.ro.

Pe de altă parte, s-a putut observa o ieftinire cu 10% a prețurilor față de a doua jumătate a anului trecut.

Proprietarii care le scot la vânzare își iau marje de negociere mai mari în 2019. Astfel, marja de negociere a ajuns să depășească, în medie, 15% față de 6% în primele șase luni ale anului trecut.

Un teren scos la vânzare în Constanța își găsește un cumpărător în cel mult opt luni.

Ești agent imobiliar sau dezvoltator pe piața locală din județul Constanța? Te invităm să participi la evenimentul nostru dedicat profesioniștilor în imobiliare.

CPI Constanța 2019 face parte din seria noastră regională și va fi organizat, pe 18 septrembrie, la Hotelul Iaki din Mamaia. Îți pregătim informații și date statistice relevante și aducem în fața ta un panel de specialiști în real estate. Găsești AICI detalii despre agenda evenimentului CPI Constanța 2019.

Iată și cum s-a desfășurat ediția de anul trecut.

Înscrierile se pot face deja pe site-ul dedicat seriei de evenimente CPI Regional 2019. Nu uita: participarea este gratuită, dar numărul de locuri disponibile în sală este limitat.

În 2019 sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI, prin intermediul cărora venim în sprijinul comunității cu informații de calitate, soluții, oportunități de networking, noutăți și încercăm să le oferim participanților toate instrumentele necesare creșterii business-urilor lor în real estate, dar și dezvoltării lor personale.

Citește și: Cu 30% mai multe proprietăți la vânzare în Constanța. Cum au evoluat prețurile?

Citește și: 350 de profesioniști în imobiliare au participat la primele trei întâlniri din seria #CPIRegional2019. Calendarul următoarelor evenimente 

Citește și: Ne pregătim intens pentru CPI Constanța 2019! Agenda evenimentului