Light Dark

În cea mai recentă ediție Imobiliare.ro Talks, Bogdan Bălașa, director general al HILS Development, povestește despre cel mai recent proiect al companiei – HILS Republica, un proiect cu un masterplan care se va dezvolta pe o perioadă de 10 ani în zona de est a capitalei.

În piața rezidențială, HILS Development a atins performanța de a finaliza un apartament la fiecare 2 ore, ajungând astăzi la un număr record de peste 10.000 de unități finalizate în cei 20 de ani de activitate, povestește Bogdan Bălașa, Director General HILS Development.

Vezi AICI interviul complet.

“Noi avem perspective de dezvoltare, iar în 2023 am lansat trei proiecte noi. Este vorba despre HILS Sunrise, un proiect nou în prima fază, cu puțin peste 700 de apartamente, situat chiar vizavi de proiectul deja finalizat, HILS Pallady. Am lansat, de asemenea, recent masterplanul proiectului HILS Republica, oferind într-o primă fază 370 de apartamente.”

Potrivit planului de dezvoltare și conceptului, HILS Republica este un proiect ambițios de regenerare urbană, punând accent pe dezvoltarea comunității  supranumit și “orașul de 15 minute”. Practic, este un proiect construit conform conceptului orașului în oraș.

“Acesta este un proiect de regenerare urbană care presupune transformarea zonei industriale dezafectate Faur-Republica. Ne propunem să reîmprospătăm această zonă și să o redăm comunității, oferind servicii complexe necesare pentru viața de zi cu zi. Știm că există această discuție despre orașul de 15 minute, adică să ai totul la dispoziție într-un areal, astfel încât să nu mai pierzi timp în trafic și să câștigi timp pentru tine și familia ta.”

La final, în cadrul HILS Republica, vor locui peste 5.000 de familii.

Vezi AICI interviul complet.