Light Dark

Tradiția evenimentelor Imobiliare.ro HUB continuă în 2024, pentru al 17 an consecutiv. Primele întâlniri dedicate profesioniștilor activi în sectorul de real vor fi organizate în patru orașe din vestul țării.

Ne întâlnim, pe 6-7 martie, în Arad și Timișoara cu noi invitați și informații de primă mână pentru profesioniștii în imobiliare, iar în perioada 9-10 aprilie ajungem în Cluj-Napoca și în Oradea.

Am pregătit subiecte de discuție care-ți vor stârni, cu siguranță, interesul și pe care le vom aborda, așa cum te-am obișnuit, cu lideri din real estate. Avem invitați speciali, dar și cele mai noi informații despre mersul pieței rezidențiale și despre evoluția pieței de creditare.

Vom organiza, totodată, mult așteptatul eveniment național Imobiliare.ro și ediția a IX-a galei Imobiliare.ro Awards, în cadrul căreia premiem excelența în real estate, în perioada 16-17 mai în București. În toamnă ne vom întâlni cu agenții imobiliari și cu dezvoltatorii din alte trei orașe – Brașov, Sibiu și Iași.

Rămâi alături de noi! Revenim, în curând, cu informații complete despre agenda evenimentelor Imobiliare.ro HUB și cu detalii despre modalitățile de înscriere.

Anul trecut am organizat evenimente regionale Imobiliare.ro HUB în Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara, Sibiu, Brașov, Iași și am ajuns în premieră și în Arad. Conferința Imobiliare.ro HUB Național de la București a atras sute de reprezentanți ai celor mai puternice branduri din domeniu, iar la a ediție a VIII-a a galei Imobiliare.ro Awards am avut bucuria de a acorda 41 de premii pentru recunoașterea excelenței și profesionalismului în rândul liderilor industriei. 

Aproximativ 2.500 de participanți au luat parte la evenimentele Imobiliare.ro din 2023, în cadrul cărora au urcat pe scenă peste 50 de speakeri. Aproape 200 de candidaturi au fost înscrise în concurs pentru marile premii Imobiliare.ro Awards. Toate aceste eforturi au avut ca obiectiv creșterea calității serviciilor, dar și creșterea încrederii pieței în agenții imobiliari și în dezvoltatori.