Light Dark

Un nou ansamblu rezidențial cu mai bine de 200 de locuințe se dezvoltă, cu o investiție care va depăși 10 milioane de euro, în zona de vest a Capitalei.

ansamblu rezidential vest yola

Lucrările de construcție pentru ansamblul Yola Residence au fost demarate la sfârșitul anului trecut, iar prima fază de dezvoltare va fi livrată la finele lui 2019.

Proiectul va cuprinde 223 de apartamente cu 1, 2 și 3 camere, locuri de parcare și un parc propriu cu o suprafață de aproape 2.500 de mp. Ansamblul rezidențial va fi situat la 10 minute de mers pe jos de stația Păcii de pe magistrala de metrou M3 Preciziei-Anghel Saligny.

Yola residence ansaamblu rezidential

Dezvoltarea ansamblului rezidențial va fi finalizată în totalitate în primăvara anului 2021.

Citește și: Încep înscrierile pentru cel mai important eveniment al breslei imobiliare. Sărbătorim 10 ANI împreună!

yola residence bucuresti

“Suntem încântați să dezvoltăm Yola Residence într-o zonă cu totul nouă pentru noi, vestul Capitalei, o zonă într-o dezvoltare accelerată și în plină transformare. Experiența noastră cuprinde dezvoltări rezidențiale de dimensiuni mici și medii în zona Titan, unde am livrat către piață cinci blocuri de locuințe noi, dar și unul în zona Unirii”, a declarat Alexandru Tiron, dezvoltatorul Yola Residence, activ în domeniu de 13 ani.

De procesul de vânzare al acestui ansamblu rezidențial se ocupă firma de consultanță imobiliară The Concept Group.

Citește și: Anunțul ministrului Teodorovici despre Prima Casă 2019. „E un program social la urma urmei. Nu îți iei casă de 500 de mp”

Citește și: Care este secretul formării unei echipe eficiente de vânzări? Răspunsul unui trainer cu peste 28 de ani de experiență națională și internațională

Citește și: Cine sunt membrii juriilor Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2019? Vor nominaliza câștigătorii celor mai râvnite premii din real estate

banner cpi gala