Designul interior – strategia estetică ce crește valoarea unei investiții

Cum este pregătită o proprietate pentru a-i crește valoarea pe piața imobiliară? La cât se ridică valoarea acesteia după ce a trecut printr-un proces de amenajare și, nu în ultimul rând, este piața din România pregătită pentru costurile aferente unei proprietăți premium? Află în emisiunea ImoExpert de la experții în imobiliare cum este pregătită o investiție pentru a scoate un profit.

Locuințele din ansamblurile rezidențiale noi reprezintă unul dintre segmentele cu o creștere rapidă în sectorul rezidențial. Potrivit specialiștilor, reședințele premium, amenajate și utilate într-un mod estetic și functional atrag o nouă generație de cumpărători sau de chiriași, cu resurse financiare importante. Urmărește noua ediție a emisiunii ImoExpert.

Pe de altă parte, investitorii în imobiliare (clienții finali), cu potențial financiar ridicat, aleg ansamblurile rezidențiale din zonele centrale, în care achiziționează locuințe cu scopul unui profit. Este și cazul apartamentului din emisiunea ImoExpert, un spațiu amenajat și pregătit de un designer, cu pentru a fi oferită spre închiriere.

În noua ediție a emisiunii arătăm cum este pregătită o investiție imobiliară și, totodată, “măsurăm” cu ajutorul specialiștilor din sectorul imobiliar care este “pulsul tranzacțiilor” apartamentelor ce au un confort sporit și mai mult decât atât, un concept de design gândit foarte bine.

Citește și: Raport: Piața închirierilor de locuințe în trimestrul III

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])