Light Dark

Danya Cebus a demarat procesul de vânzare și a deschis rezervările pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a patra faze a complexului rezidențial Denya Forest din Timișoara.

Cea de-a patra etapă de dezvoltare a complexului rezidențial este reprezentată de un bloc cu regim de înălțime D+P+10E+11retras, cu 116 apartamente, cu 1.5, 2, 2.5 și 3 camere, precum și apartamente de tip penthouse.

„O dată cu dezvoltarea celei de-a treia faze din cadrul proiectului, am hotărât ca Adora Forest by Danya Cebus să devină Denya Forest. Ne-am dorit ca ansamblul să ocupe un loc de cinste în portofoliul nostru de proiecte imobiliare dezvoltate și să facă parte din familia Danya Cebus. Suntem mândri să fim parte din acest proiect și că putem construi viitoarele voastre locuințe în inima verde a Timisoarei, într-o locație atât de specială”, a declarat Shlomi Mintzer, CEO Danya Cebus.

Pentru faza de lansare a proiectului, prețurile pornesc de la 1.350 Euro / metru pătrat util, preț la care se adaugă TVA de 5%.

„Ne așteptăm ca faza a patra a complexului rezidențial Denya Forest să se bucure de interes din partea potențialilor clienți. Am pregătit oferte speciale, valabile în perioada de lansare a proiectului. Suntem deja în discuții avansate pentru semnarea primelor contracte de rezervare și ne dorim să le îndeplinim clienților noștri așteptările în privința viitoarei lor locuințe”, a declarat Mihaela Matei, consultant Hitch&Mosher, agent exclusiv Denya Forest.

Termenul de predare este aprilie 2023

Proiectul Denya Forest Timișoara a fost demarat în anul 2013 și cuprinde, până în prezent, trei blocuri, dintre care primele două sunt date în folosință și ocupate integral, iar cel de-al treilea urmează să fie predat în vara anului 2022. Lucrările de edificare a blocului IV au fost deja demarate, în prezent lucrându-se la nivelul subsolului. Termenul estimativ de predare este aprilie 2023.

Compania Danya Cebus a intrat pe piața din România încă din anul 2007. Danya Cebus este o filială a Danya Cebus LTD, o companie de construcții cu sediul în Israel.

Printre proiectele realizate în România, amintim: AFI Europe – AFI Palace Cotroceni, Ploiești, Brasov, AFI Park 1-5, Timpuri Noi – Vastint, proiectele rezidențiale, precum Adora Park, City Point, New Point, GVTown sau proiectele Evocasa – Viva, Armonia, Selecta, Optima, precum și baza militară din Deveselu. Compania este intr-o continuă dezvoltare, plănuind noi proiecte rezidențiale în Ilfov și împrejurimi: Denya Lake, Denya Pipera, Denya Corbeanca.

Citește și: Raport: Piața închirierilor de locuințe în trimestrul III

Citește și: Maurer Imobiliare a depășit pragul de 10.000 de apartamente vândute la nivel național

Citește și: Efectele pandemiei susțin dezvoltarea pieței rezidențiale din suburbii și din mediul rural