Light Dark

Dezvoltatorul brașovean, activ în domeniu de 15 ani, depășește pragul de 10.000 de apartamente vândute la nivel național.

Maurer Imobiliare are în portofoliu proiecte în șase orașe din țară. Este vorba despre proiectele: Avantgarden3 din Sibiu, Avantgarden3 Brașov, Maurer Residence Brașov, Maurer Villas Brașov, Maurer Residence Constanța, Maurer Residence Târgu Mureș, Maurer Panoramic Cluj-Napoca și Maurer Residence Sighișoara.

Din totalul de 10.000 de apartamente vândute, o proporție mai mare de 95% este ocupată de către vânzarea apartamentelor în stadiu de proiect.

Anul 2021 marchează un record în istoricul evoluției dezvoltatorului

În anul 2021 compania a finalizat 23 de imobile, acestea totalizând 1025 de apartamente, iar alte peste 350 de apartamente se află în diverse faze de construcție. Repartiția apartamentelor finalizate în cadrul proiectelor din țară  este:

  • 536 de apartamente în 14 blocuri în faza IV din Avantgarden3 Brașov
  • 137 de apartamente în 2 blocuri în Maurer Residence Constanța
  • 253 de apartamente în 4 blocuri în Maurer Residence Târgu Mureș
  • 39 de apartamente în primul bloc din Maurer Residence Sighișoara
  • 60 de apartamente în primele 2 blocuri din Maurer Villas Brașov.

Din aceste 1025 apartamente finalizate, au fost predate clienților în procent de peste 80%, urmând ca restul apartamentelor să fie receptionate până la finalul acestui an sau în primele luni din anul 2022.

În luna decembrie a acestui an, compania marchează recepția apartamentului cu numărul 5000 în cadrul proiectului etalon al companiei – Avantgarden3 Brașov. Proiectul de aici continuă cu faza V, un nou concept inovator. Potrivit informațiilor transmise de companie aici se va implementa conceptul de  pădure urbană. Cu acest prilej se vor planta 5000 de puieți, din 15 specii autohtone, pe o suprafață de 850 mp (împărțită în 3 zone din cartier).

Totodată planurile companiei de expansiune continuă cu noi proiecte, astfel că odată cu sfârșitul acestui an, prin lansarea proiectului Maurer Village Brașov, compania Maurer Imobiliare se bucură de o diversificare a portofoliului de produse. Maurer Village Brașov va reprezenta o comunitate formată din 67 de case premium, cu design modern.

Citește și: Raport: Piața închirierilor de locuințe în trimestrul III

Citește și: Nordis Group demarează lucrările pentru a doua etapă a ansamblului Nordis Mamaia 5*****

Citește și: Efectele pandemiei susțin dezvoltarea pieței rezidențiale din suburbii și din mediul rural