Light Dark

Andreea Comșa, fondatoarea companiei Premier Estate Management, a sintetizat experiența sa și a întregii echipe într-un program educațional numit “Modul dedicat Dezvoltatorilor”. Clienții Imobiliare.ro beneficiază de un discount de 20%, folosind la achiziție codul IMOBILIARE20.

Într-o piață imobiliară extrem de competitivă, inovațiile pe partea de tehnologie, marketing și traininguri pentru echipă pot face cu adevărat diferența atunci când măsori performanța afacerii tale. După o experiență de 10 ani în proiecte rezidențiale, Andreea Comșa, Realtor®️, fondatoarea companiei Premier Estate Management, a rafinat experiența ei și a întregii echipe într-un Modul dedicat Dezvoltatorilor.

Andreea Comșa este fondatoarea companiei Premier Estate Management. Compania a fost înființată acum 16 ani și este concentrată pe consultanță, vânzări și marketing pentru proiecte rezidențiale.

Până la momentul actual, antreprenoarea împreună cu echipa sa, au vândut peste 3.000 de apartamente în mai mult de 20 proiecte rezidențiale, la o valoare estimată totală de 300.000.000 de euro, colaborând cu unii dintre cei mai mari dezvoltatori de proiecte rezidențiale, atât din București cât și din alte orașe mari din țară.

Modulul dedicat Dezvoltatorilor include:
– un suport de curs complet (78 de slide-uri),
– 4 template-uri Excel editabile,
– formulare pentru strategia de prețuri,
– fișa de evaluare a echipei,
– centralizare competiție
– fișa obligatorie GDPR

Și are două componente:

– proiecte aflate în faza de prelansare/preconstrucție, și
– proiecte lansate, cu echipă de vânzări deja formată

Prin acest curs, specialiștii imobiliari își pot îmbunătăți toate procedurile de lucru. Programul este disponibil online și poate fi accesat oricând și oriunde după achiziție. Înscrieți-vă ACUM, folosind codul IMOBILIARE20.

Programul educațional face parte din #Masterclass-ul Proiecte rezidențiale și poate fi cumpărat, pentru o perioadă limitată, cu reducere de 20%, folosind la achiziție codul IMOBILIARE20. Preț disponibil în perioada promoției: 277 de euro.
Pentru mai multe detalii, accesați www.andreeacomsa.ro

Citește și: Andreea Comșa, fondatoarea companiei Premier Estate Management, lansează Masterclassul Proiecte Rezidențiale