Light Dark

Rock Development Holding, dezvoltator activ pe palierul superior al segmentului rezidențial middle market din București, a obținut autorizația de construire pentru un proiect hotelier de cinci stele, care va fi primul de acest tip din Poiana Brașov și va atrage o investiție de 70 de milioane de euro.  

Dezvoltatorul are investiții de peste 53 de milioane de euro în ansamblurile Politehnica Park Residence și Avrig Park Residence situate în zonele Grozăvești-Politehnică și Bucur Obor din Capitală, care cuprind în total aproape 800 de apartamente.

Compania dezvoltă, în prezent, faza a doua a proiectului Avrig Park Residence, cu 222 de apartamente, în urma unei investiții estimate la 23 de milioane de euro.

Noul proiect va fi format dintr-un hotel cu 120 de camere și o componentă de “hotel branded residences”, cu 75 de unități. Operatorul hotelier internațional de lux care va fi implicat în acest proiect nu a fost selectat până la ora actuală.

Cele 75 de unități “branded residence” vor fi administrate direct de operatorul selectat, urmând a fi primele din România care vor face parte dintr-un lanț de lux la nivel mondial. Fiecare proprietar va beneficia de toate facilitățile complexului hotelier de cinci stele, având și posibilitatea de a le închiria prin intermediul administratorului.