Light Dark

Dan Niculae, Head of New Business Imobiliare.ro și Managing Director Imobiliare.ro Finance, va fi unul dintre speakerii ce vor lua parte la evenimentul “The Residential Conference. The Future of Quality Living”.   

Evenimentul va fi organizat, pe 26 septembrie, în Capitală de Bucharest Real Estate Club (BREC), asociație care reunește unii dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari activi în România.

Dan Niculae va prezenta în cadrul conferinței date actualizate relevate pentru situația pieței rezidențiale din București, cu accent pe segmentul rezidențial nou, precum și detalii despre evoluția pieței de credite ipotecare de anul acesta la nivel național. 

Imobiliare.ro este primul și cel mai accesat portal imobiliar din România, cu o prezență pe piață de aproape 24 de ani și colaborări cu peste 2.000 de parteneri, de la agenții și dezvoltatori, la bănci și evaluatori. Imobiliare.ro Finance este brokerul de credite din cadrul grupului Imobiliare.ro, lansat în luna august, după mai bine de un an de la achiziționarea companiei DSA Advisor, unul dintre principalii intermediari de credite activi în România, cu 10 ani de prezență la nivelul pieței.

Printre celelalte teme care vor fi puse în discuție la eveniment se numără și depășirea provocărilor administrative și legislative din București, respectiv noutățile în sustenabilitate pe plan rezidențial.

La conferință vor participa, ca speakeri, și Andrei Diaconescu (co-fondator One United Properties), Mauricio Mesa (General Director Cordia România), Tinu Sebeșanu (CEO Impact Developer & Contractor), Luciana Giurea (Head of Residential, AFI Europe România), Laurențiu Afrasine (CEO Akcent Development), Marcin Janski (Head of Residential & Alternative Investment, CBRE Polonia), Roxana Dudău (Partner Wolf Theiss România), Laura Dumea-Bencze (Director, Investment Properties, CBRE România), Alex Bonea (CEO Meta Estate Trust), Alexandru Samoilă (Managing Director Vitalis), Cristian Slave (General Director West Gate Studios) și Despina Ponomarenco (Președinte BREC).

Agenda completă a evenimentului poate fi consultată aici.