Light Dark

O nouă ediție a Târgului Național Imobiliar (TNI) se va organiza luna aceasta în București. Imobiliare.ro susține evenimentul, considerat a fi unul dintre cele mai relevante din Europa de Est pe acest segment, din poziția de partener.

Dezvoltatori imobiliari, instituții financiar-bancare și reprezentanți ai agențiilor imobiliare din România și din străinătate se reunesc, în perioada 22-24 septembrie, la Palatul Parlamentului din București pentru o nouă ediție a TNI.

Evenimentul are ca scop facilitarea conectării dintre liderii industriei de real estate și persoanele interesate de achiziții imobiliare pe termen scurt și mediu.

Imobiliare.ro susține ediția din această toamnă a TNI din poziția de partener. “Suntem prezenți la TNI pentru a ajuta cumpărătorii să își finanțeze achizițiile în cele mai bune condiții, dar și pentru a răspunde la diverse întrebări sau solicitări legate de serviciile Imobiliare.ro. Recomandăm tuturor potențialilor cumpărători să ne viziteze la stand, cel puțin pentru o simulare inițială de credit, cu care mai apoi să se poată orienta ușor către ofertele imobiliare eligibile”, a declarat Dan Niculae, Managing Director Imobiliare.ro Finance.

Brokeri de credite autorizați din echipa Imobiliare.ro Finance vor fi prezenți la târgul imobiliar și le va oferi consultanță celor care își doresc să acceseze un credit ipotecar pentru achiziția locuinței dorite, dar și celor interesați de un credit de nevoi personale sau de o refinanțare.

Vizitatorii standul Imobiliare.ro Finance vor obține gratuit oferte personalizate de la peste 30 de bănci și instituții financiare.

În cadrul expoziției vor fi prezentate de la locuințe de pe segmentul low-cost la apartamente premium, case modulare, penthouse-uri și chiar și oportunități de investiții atât de pe litoralul românesc, cât și din Dubai, Cipru, Spania și Franța.

Intrarea la târgul imobiliar se va realiza gratuit în baza QR codului generat de aplicația de mobil TNI.