Light Dark

Dan Puică, CEO Imobiliare.ro, va participa ca speaker la evenimentul internațional “Property Portal Watch Conference”, organizat luna viitoare în Spania.

Conferința, care se va desfășura în intervalul 4-6 octombrie la Madrid, reunește manageri de nivel executiv din proptech și imobiliare din jurul lumii pentru a dezbate probleme-cheie cu care se confruntă businessurile lor. Peste 30 de speakeri vor urca pe scena evenimentului care are, anul acesta, ca temă “Next Gen PropTech and Marketplaces”.

CEO-ul Imobiliare.ro va fi unul dintre speakerii ce vor lua parte la panelul de dezbateri pe tema “Growing Marketplaces Without Hurting Existing Revenue Streams”.

Conferința este organizată de echipa Online Marketplaces. Agenda completă a evenimentului și lista speakerilor care vor lua parte la “Property Portal Watch Conference” pot fi consultate aici.

Imobiliare.ro este primul și cel mai accesat portal imobiliar din România, cu o prezență pe piață de aproape 24 de ani și colaborări cu peste 2.000 de parteneri, de la agenții și dezvoltatori, la bănci și evaluatori. Portalul a depășit, de curând, pragul de 1.900.000 de vizitatori unici pe lună şi cuprinde cea mai mare bază de oferte din toate categoriile imobiliare la nivel național.