Light Dark

Imobiliare.ro este finalist la Gala Premiilor Real Estate 2023 la categoria “Portalul Imobiliar Inovator al Anului”. Brokerul de credite din cadrul grupului, Imobiliare.ro Finance, se numără printre finaliștii de la categoria “Platforma de Finanțare Imobiliară a Anului” .

Imobiliare.ro este primul și cel mai accesat portal imobiliar din România cu aproape 24 de ani de activitate și cea mai mare bază de oferte din toate categoriile imobiliare la nivel național. Imobiliare.ro Finance este un brand cu fundamente puternice, care dispune de o echipă cu experiență și peste 10 ani de activitate la nivelul pieței. Brokerii noștri au ajutat deja 60.000 de persoane să obțină creditul potrivit nevoilor lor.

Nominalizările vor fi supuse unui proces de jurizare, iar câștigătorii vor fi prezentați pe 2 noiembrie, în București, la ediția a cincea a Galei Premiilor Real Estate.

Juriul este compus din Andreea Ciobanu – CMO Hagag Development Europe, Alexandru Manea – fondator ANG Luxury Properties, Emma Toma – Head of Office Division AFI Europe România, Ionuț Angheluș – General Manager Urban Invest, Șerban Georgescu – fondator ISRA Design, Bogdan Alexandru Onea – CEO O.B.A Different By Luxury, Remus Zamfirescu – owner NOTAREM, Georgiana Constantin – partener RE/MAX Innovation, Oana Weinstein Tabacu – editorialist Real Estate Magazine și Ovidiu Nicolae Poșircă – redactor-șef Real Estate Magazine.

Real Estate Magazine este o publicație de referință în sectorul imobiliar. Revista propune o perspectivă asupra tuturor domeniilor de afaceri sau vocaționale ce converg spre menținerea dinamismului pieței imobiliare.