Light Dark

Municipiul Craiova, un oraș în plină dezvoltare imobiliară, a fost gazda unui eveniment cu totul special în data de 12 octombrie, Blitz RoadShow Invest 2023, organizat de BLITZ National Investments – divizia comercială a companiei BLITZ.

Evenimentul unic în peisajul orașului a adunat laolaltă 100 de invitați, oameni de afaceri și investitori cu un interes activ în domeniul imobiliar.

Blitz RoadShow Invest 2023 a fost o oportunitate deosebită pentru oamenii de afaceri din Craiova să se întâlnească, să discute și să exploreze moduri de a contribui la dezvoltarea orașului.

Această seară a fost cu adevărat una de succes și inspirație pentru toți cei prezenți, subliniind încă o dată că Craiova este un oraș în plină dezvoltare, pregătit să abordeze viitorul cu încredere.

Cătălin Priscorniță, CEO-ul BLITZ, cunoscut pentru expertiza sa în domeniul investițiilor și al strategiilor de afaceri imobiliare, a fost inspirația serii, le-a vorbit celor prezenți, oameni de afaceri cu viziune despre oportunitățile extraordinare pe care le deschide franciza BLITZ National Investments.

Alina Cojocaru, în calitate de Manager Dezvoltare Națională la Blitz National Investments, cu experiența sa solidă în dezvoltarea și promovarea proprietăților imobiliare comerciale la nivel național, a adus pe masă oportunități valoroase și beneficii pentru cei interesați să investească în acest sector în continuă creștere.

Ana Maria Cruceru, manager al francizei Blitz National Investments Craiova, s-a concentrat în prezentare sa pe oportunitățile din Craiova. Cu experiența celei mai profitabile francize BLITZ care a realizat cifre de vânzări de peste 1 mln. de euro,  și determinarea de a extinde rețeaua BLitz National Investments în această regiune, Ana Maria a vorbit despre oportunități unice pentru antreprenorii locali de a se dezvolta și a crea parteneriate de lungă durată.

Ceea ce a făcut acest eveniment cu adevărat special a fost prezența Viceprimarului Rela Filip, care a subliniat în prezentarea sa importanța investițiilor imobiliare pentru dezvoltarea Craiovei.

Viceprimarul Rela Filip a vorbit cu încredere despre direcția în care se îndreaptă orașul, evidențiind două mari investiții de interes vital:

  • Aeroportul din Craiova, reprezintă o poartă către dezvoltare, care deschide noi oportunități pentru afaceri și investiții în zonă,
  • Proiectul Isvarna, un proiect amplu, cu o valoare de peste 445 de milioane de euro, care nu este doar o investiție economică, ci și o ”investiție în sănătatea publică”.

Aceste două proiecte de infrastructură de importanță strategică aduc beneficii majore pentru locuitorii Craiovei, dar și pentru întreaga regiune, consolidând statutul orașului ca motor al creșterii și progresului regional.

Evenimentul “Blitz RoadShow Invest 2023” a avut loc la  Restaurantul SteSo din Craiova, un loc fermecător care le-a oferit invitaților o atmosferă unică și o experiență culinară mediteraneană deosebită.

În concluzie, evenimentul Blitz RoadShow Invest 2023 a fost un punct de referință pentru comunitatea de afaceri locală din Craiova. Prezența celor 100 de investitori și oameni de afaceri prezenți la eveniment a evidențiat dorința de dezvoltare și colaborare din partea antreprenorilor din zonă.

Această întâlnire a consolidat relațiile dintre oamenii de afaceri și autoritățile locale, deschizând noi direcții pentru colaborare și dezvoltare. Dezvoltarea economică și progresul comunității depind de astfel de evenimente și interacțiuni constructive, iar BLITZ în calitate de organizator și-a jucat cu brio rolul său de promotor și catalizator al acestei dezvoltări.