Light Dark

Mediul de business din ultimul timp dezvoltă parteneriate din ce în ce mai diferite, care la o primă vedere par să nu aibă nimic în comun, însă în esență surprind prin creativitatea scopului comun, acela de a oferi clienților o experiență completă. Oamenii de afaceri își dau seama că doar colaborând unii cu alții pot avea mai mult succes și își unesc resursele pentru ca rezultatele să fie mai valoroase.

Un astfel de exemplu este evenimentul pe care Fabrica de Mobilă TANDEM l-a gândit împreună cu dezvoltatorul imobiliar SUNNY DEVELOPMENT. Reprezentanții celor două companii și-au dorit ca în cadrul câtorva ore de relaxare într-un ambient încântător să povestească celor mai performanți specialiști din piața imobiliară cum pot câștiga, alături de ei, mai multă apreciere din partea clienților în timp ce veniturile lor cresc.

Provocările prin care au trecut cei doi proprietari ai companiilor, strategiile din spatele unei alegeri câștigătoare și viziunea asupra viitorului vor fi relevate pe acorduri muzicale într-o stare de bucurie absolută.

Toate aceste lucruri vor face invitații să înțeleagă cum sistemul de business dezvoltat de cei doi investitori, fiecare pe domeniul său, se interferează cu activitatea consultanților imobiliari sau a dezvoltatorilor autohtoni și poate conduce la parteneriate avantajoase, atât pentru clientul final, cât și pentru părțile comerciale implicate.

Pe plan internațional, investițiile se dezvoltă pe verticală, noi destinații fiind tot mai interesante pentru persoanele care vor să își securizeze banii și să îi pună să producă mai mult. Tocmai de aceea, norocoși că avem români care au investit deja acolo, putem discuta si despre piața din Bali, indicatorii și randamentele acesteia.

Pe plan național, parteneriatele pe orizontală, între furnizori, fie că sunt de servicii, precum consultanții imobiliari, sau produse ca producătorul de mobilă Tandem (care dispune de șapte showroom-uri deschise în București, Oradea și Brașov), asigură existenta unui produs final complet, care să îl scutească pe client de bătăi de cap ulterioare și, mai important, să-l facă să iubească ceea ce cumpără.

Astfel, dacă poți și vrei să faci din seara de vineri, 15 septembrie, o extensie a activității tale, în care te vei întâlni cu idei valoroase, oameni de calitate și prieteni, te mai poți înscrie încă la evenimentul Flavours of Bali by SUNNY DEVELOPMENT in TANDEM AICI și vei primi confirmarea, în cazul în care mai sunt disponibile locuri, până miercuri ora 21.