Light Dark

Echipa Imobiliare.ro Finance te așteaptă, săptămâna viitoare, la Salonul Imobiliar București (SIB). Participă la acest eveniment de referință pentru profesioniști și află detalii despre modalitățile în care putem să creștem împreună numărul tranzacțiilor încheiate cu succes.

Imobiliare.ro Finance este partenerul principal al SIB, eveniment care va fi organizat în intervalul 6-8 octombrie la Palatul Parlamentului din Capitală și va aduce în fața persoanelor interesate de cumpărarea unei locuințe atât cele mai avantajoase oportunități de finanțare, cât și oferte venite de la dezvoltatori și de la 20 de agenții imobiliare.

Te așteptăm la standul nostru pentru a afla detalii și, de ce nu, pentru a intra într-o colaborare de tip win-win pe termen lung.

Scopul Imobiliare.ro Finance este acela de a facilita și de a accelera tranzacționarea proprietăților printr-o identificare rapidă a soluției potrivite de creditare.

Colaborăm cu majoritatea băncilor din România, cu 92% cotă de piață pe segmentul retail. Acordarea creditului poate fi realizată transparent și rapid, dacă alegi să intri într-un parteneriat cu un broker de credite.

Imobiliare.ro Finance este un brand cu fundamente puternice, care dispune de o echipă cu experiență și peste 10 ani de activitate la nivelul pieței. Specialiștii noștri au ajutat deja 60.000 de persoane să obțină creditul potrivit nevoilor lor.

Fiecare lead de succes dat de agenția ta va fi comisionat. Mai mult, vei primi și servicii de promovare bonus din partea Imobiliare.ro, dacă alegi să te numeri printre partenerii noștri. Așteptăm să facem cunoștință la SIB!