Light Dark

Ne întâlnim, în curând, la Sibiu pentru un nou eveniment regional din seria Imobiliare.ro HUB dedicat profesioniștilor care activează în sectorul de real estate.

Evenimentul Imobiliare.ro HUB Sibiu va fi organizat, pe 11 octombrie, la Hotelul Ramada. Echipa Imobiliare.ro, în frunte cu CEO-ul Dan Puică, vă vine în întâmpinare cu noutăți dezvoltate în ultima perioadă și cu detalii despre direcțiile pe care le vom urma pe viitor.

Vlad Alexe, Product Manager Imobiliare.ro, le va prezenta participanților cea mai nouă versiune a aplicației noastre. În plus, va aduce la eveniment informații valoroase despre dezvoltarea funcționalității “Rating agent”.

Specialiștii Imobiliare.ro Finance, brokerul de credite din cadrul grupului Imobiliare.ro, vor lua și ei parte la eveniment. Trecem, astfel, în revistă alături de Dan Niculae, Managing Director Imobiliare.ro Finance, principalele tendințe care au putut fi observate anul acesta la nivel național în evoluția pieței creditelor ipotecare. Discutăm, totodată, despre colaborări de succes pe plan local, dar și despre modul în care putem să venim în sprijinul activității tale din domeniul imobiliar.

Avem și o propunere interesantă de colaborare din partea partenerului nostru CTP, unul dintre cei mai mari proprietari de spații industriale și logistice din România. Vei afla toate detaliile, dacă vei fi în sală la Imobiliare.ro HUB Sibiu.

Andreea Popa, Senior Consultant Imobiliare.ro Market 360, va face o radiografie a pieței rezidențiale din Sibiu, atât pe segmentul vânzărilor, cât și pe cel al închirierilor. Vei afla detalii despre tendințele locale în real estate.

Imobiliare.ro Market 360 este prima platformă online de informații imobiliare din România, dezvoltată de Imobiliare.ro în cadrul unei colaborări cu experți statisticieni și evaluatori de top din țară și din străinătate. Cu peste 10 ani de prezență pe piața de real estate și mai bine de 300 de clienți, Imobiliare.ro Market 360 realizează studii și analize de piață complete bazate pe multiple surse de date publice și private dedicate dezvoltatorilor, evaluatorilor, băncilor și agențiilor imobiliare.

Unul dintre cele mai așteptate momente din cadrul evenimentelor noastre regionale este panelul de discuții din care fac parte lideri ai sectorului de real estate. Vom dezbate alături de invitații noștri teme fierbinți pentru cei care activează în această industrie, precum majorarea cotei reduse de TVA de la 5% la 9% și potențialele sale efecte sau impactul dobânzilor în creștere asupra comportamentului cumpărătorilor.

Îi vom avea alături, în calitate de speakeri, pe Carmen Olăreanu – manager Paltinul Imobiliare, Ionel Oglan – owner Oglan Imobiliare, Cătălin Crăciun – broker Taboo Imobiliare și Cătălin Priscorniță – CEO Blitz. Mai multe detalii despre speakeri pot fi găsite aici.

Discuțiile vor fi moderate de Răzvan Ionescu, CCO Imobiliare.ro, și îi vor implica inclusiv pe cei din public. Întrebările tale vor putea fi trimise prin intermediul unei aplicații interactive direct de pe telefon, preluate și apoi proiectate în timp real pe un ecran. Vei primi răspunsuri în cel mai scurt timp de la speakerii noștri.

Îți reamintim că participarea la evenimentul Imobiliare.ro HUB Sibiu este gratuită, dar se poate face doar pe bază de înscriere. REZERVĂ AICI UN LOC în sală!