Light Dark

Imobiliare.ro și Imobiliare.ro Finance devin parteneri principali ai SIB – Salonul Imobiliar București, ce are loc între 6 și 8 octombrie 2023 la Palatul Parlamentului. 

În calitate de partener al evenimentului avem pentru tine o ofertă de nerefuzat: 1.250 EURO BONUS din taxa de expunere, oferit de noi, pentru tine, pentru a sprijini afacerea ta imobiliară.

Fie că portofoliul tău reprezintă proprietăți în intermediere sau reprezentare ca și agenție sau ești dezvoltator și ai construcții noi, noi îți punem la dispoziție primii 1.250 de euro din taxa de expunere (TVA inclus).

Ai astfel două opțiuni:

  • un stand de 6 mp (în valoare de 1.250 euro) devine complet gratuit pentru tine
  • îți reduci taxa de participare cu 1.250 euro, dacă standul dorit e mai mare.

Avem însă două condiții:

  • ai un contract valabil cu Imobiliare.ro
  • nu ai participat la târg în ultimii 4 ani, în calitate de expozant.

Ce ai de făcut?

Accesează formularul disponibil AICI, lasă-ne datele tale de contact și organizatorii te vor contacta de îndată cu toate detaliile.

Completarea formularului nu reprezintă un contract și nu implică costuri adiționale. Nu stocăm datele tale și nu te vom contacta în alte scopuri decât cel expus mai sus.

SIB propune cel mai mare eveniment de acest gen din an, oferind vizibiliate maximă afacerii tale imobiliare. Evenimentul beneficiază de expunere media maximă (campanii radio- TV, online, pe rețele de socializare, direct marketing, campanii BTL, prezență la știri și în transmisiuni live, etc).

Toți vizitatorii Salonului vor intra automat în concursul cu marele premiu de 5.000 euro, dar vor exista și numeroase alte premii oferite, inclusiv o susținere de 500 euro oferită de către organizatori pentru orice tranzacție imobiliară finalizată în urma târgului.

Zona expozițională va fi amenajată la superlativ (ex. mochetă specială, pereți de standuri îmbrăcați în catifea, etc.). Vor exista ,de asemenea, spații speciale pentru lounge.

Evenimentul este aproape SOLD-OUT în acest moment, asa că îți recomandăm să te grăbești cu decizia de participare.