Light Dark

Dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital își rezervă stocul de locuințe finalizate în București pentru o ofertă de închiriere, cu contribuția financiară a unor investitori instituționali.

Tranzacția inițială cuprinde aproximativ 120 de unități, reprezentând 15% din stocul de locuințe finalizate până în prezent în ansamblul rezidențial Marmura Residence, localizat din zona Bucureștii Noi din Capitală, și în prima fază a proiectului Avalon Estate, aflat în nordul Bucureștiului.

“Noii proprietari care s-au mutat recent în Marmura Residence și în prima fază a proiectului Avalon Estate s-au arătat foarte mulțumiți de calitatea locuințelor noastre. Ca rezultat, cererea, atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri, este într-o creștere semnificativă. Prin urmare, am decis să extindem oferta și să includem acum și posibilitatea de a închiria, astfel încât mai multe persoane să experimenteze calitatea și confortul pe care îl oferim”, a declarat Maggie Kitshoff, Partener Office & Residential în cadrul Prime Kapital.

Aceasta este prima tranzacție prin care Prima Kapital va oferi apartamente de închiriat în marile orașe din România. Prețurile de închiriere pentru unitățile disponibile în cele două proiecte din București pornesc de la 450 de euro/lună, plus TVA.

Dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital a finalizat până în prezent peste 800 de unități în București și are alte 800 în constucție sau planificate pentru finalizare până la sfârșitul anului 2023 și în primul trimestru al anului viitor, în Iași și Ploiești.