Light Dark

Reprezentanții dezvoltatorului care lucrează la ridicarea proiectului rezidențial Rotar Park Residence se află în căutarea unor noi terenuri disponibile în București.

Familia Eskiocak, cea care coordonează în prezent lucrările de construcție la cea de-a treia fază a ansamblului rezidențial cu 1.200 de apartamente Rotar Park Residence, caută deja noi terenuri pentru dezvoltări imobiliare. Rotar Park Residence se aflată pe bulevardul Iuliu Maniu în apropiere de stația de metrou Păcii. Invesția în acest proiect se ridică la suma de 40 de milioane de euro.

De această dată, aceștia nu vor să se mai orienteze spre terenurile disponibile în zonele de la periferia Capitalei, ci către zona de centru-nord a orașului.

“Căutăm, terenuri noi pe care să dezvoltăm, nu mai vrem la periferie, ci în zona de centru-nord. Urmărim Calea Griviței, Expoziției, Sisești, Bucureștii Noi și Grozăvești”, a declarat Constantin Pruteanu, project manager al Rotar Park Residence, potrivit Ziarul Financiar.

“Încă mai există terenuri disponibile în aceste zone, însă sunt foarte scumpe”, a mai adăugat acesta.

Printre zonele menționate de project managerul Rotar Park Residence se află doi poli de birouri aflați în plină dezvoltare, spre care dezvoltatorii imobiliari și-au îndreptat atenția în ultima perioadă – Expoziției și Grozăvești.

Odată cu dezvoltarea clădirilor de birouri în aceste zone din Capitală a fost stimulată și extinderea segmentului rezidențial.

Zona de centru-vest a orașului, respectiv Grozăvești – Politehnică – Orhideea – Tudor Vladimirescu este una dintre “vedetele” anului 2018, aici prevăzându-se o dezvoltare masivă atât pe plan rezidențial, cât și pe segmentul de birouri.

O dezvoltare accelerată se prevede în 2018 și pe segmentul rezidențial din zona Expoziției – Piața Presei Libere. Aici găsim un nou pol de birouri, iar spre deosebire de alte locații, precum Floreasca sau Pipera, unde au apărut mai întâi spațiile de birouri și abia apoi ansamblurile rezidențiale, în această zonă dezvoltatorii vor să meargă simultan cu ambele categorii de proiecte. Numeroși investitori și-au arătat deja interesul pentru  zona Expoziției – Piața Presei Libere și i-au recunoscut potențialul.