Facilitec România va asigura servicii de facility management pentru unul dintre cele mai ansambluri rezidențiale din București

Facilitec România, parte a grupului Mantor, va asigura serviciile de facility management pentru unul dintre cele mai noi ansambluri rezidențiale din Capitală.

Facilitec România, parte a grupului spaniol Mantor, va asigura serviciile de facility management pentru ansamblul Estic Park, aflat în sectorul 2 al Bucureștiului, în zona Pantelimon, pe malul Lacului Dobrești.

Estic Park cuprinde șase clădiri cu 1.500 de apartamente, cu 2 și 3 camere, și include și locuințe de tip penthouse.

„Estic Park reprezintă o provocare pentru că va trebui să ne adaptăm constant la necesitățile în continuă creștere. Managementul persoanelor va reprezenta un aspect major în livrarea serviciilor”, a declarat Tomas Manjon, managing partner în cadrul Mantor Group, potrivit Wall-Street.

Printre serviciile oferite de Facilitec România se numără servicii de administrare a imobilelor, de gestionare a furnizorilor, de contabilitate, control al costurilor, mentenanță tehnică, deszăpezire și curățenie.

Ansamblul rezidențial, situat în apropierea intersecției Morarilor, va cuprinde, printre altele, un social hub, locuri de joacă pentru copii, spații dedicate animalelor de companie și facilități sportive.

Faciltec România activează pe piața locală din anul 2007, portofoliul său cuprinzând atât apartamente și ansambluri rezidențaile, cât și apartamente care funcționează în regim hotelier pentru companii. Printre proprietățile administrate de companie se numără Willbrook Residential, Natura Residence, Rovere Exclusive Concept, Amber Residence și Metropolitan Residence.

Grupul Mantor are o experiență de peste 10 ani pe piața locală și a fost fondat de trei specialiști spanioli în domeniul construcțiilor. Aceștia au participat la proiecte premium care însumează circa 500.000 de mp, în Spania și România. Pe lângă Facilitec România, Mandor cuprinde și divizii de dezvoltare imobiliară și amenajări interioare.

 

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])