Light Dark

Hagag Development Europe a primit autorizația de construire pentru proiectul H Eliade 9 Residence, care urmează să fie dezvoltat în cartierul Primăverii, unul dintre cele mai exclusiviste din București.

Proiectul Eliade 9 Residence va fi construit pe un teren de 2.200 de mp și va avea un regim de înălțime de 2S+D+P+4E. Acesta va cuprinde 35 de apartamente premium, iar lucrările de construcție vor fi demarate pe parcursul lunii august.

Investiția se ridică la 16 milioane de euro. În momentul de față, peste 35% din unitățile disponibile au fost deja contractate, potrivit Economica.

“Înconjurat de clădiri istorice, ambasade, clădiri de birouri, centre comerciale, școli și grădinițe, restaurante și multe alte puncte de interes și la doar câteva minute distanță de lacul Floreasca, proiectul îmbină caracteristici ale arhitecturii moderne cu particularități de design futurist și își propune să devină unul dintre cele mai proeminente proiecte rezidențiale din piața locală”, a declarat Adelina Veneticu, Head of Sales Hagag Development Europe.

Devoltatorul a primit recent și certificatul de urbanism lucrările de restaurare a Palatului Știrbey de pe Calea Victoriei. În acest caz, bugetul se va ridica la 20 de milioane de euro. Hagag Development Europe are deja expertiză în restaurarea unor clădiri emblematice din această zonă, având tot pe Calea Victoriei și proiectele H Victoriei 109 și H Victoriei 139.

Citește și: Impactul COVID-19 pe piața apartamentelor din București. Câte s-au vândut și la ce prețuri? Oferta a fost marcată, cererea e pe „verde”

Citește și: Locuințele noi, tot mai scumpe în Europa. Ce se întâmplă cu prețurile în contextul pandemiei? „Asul din mânecă” al României

Citește și: Undă verde de la Guvern pentru NOUA CASĂ. Tot ce trebuie să știi despre programul care înlocuiește Prima Casă