Light Dark

Dezvoltatorul estimează că va atinge un grad de vanzare de 100% înainte de încheierea lucrărilor. Întreg proiectul cuprinde un număr total de 1.908 de unități locative.

HILS Pallady Apartments

Dezvoltatorul imobiliar HILS, având ca acționar Jacob Gardens, anunță un grad de vânzare de peste 65% pentu proiectul mixed-use HILS Pallady Apartments, unde mai mult de 1.300 de unități rezidențiale au fost deja contractate.

În prezent, peste 600 de familii locuiesc deja în complex, în primele patru blocuri finalizate din cadrul ansamblului de pe bulevardul Theodor Pallady, chiar în apropierea stației de metrou Anghel Saligny, HILS Pallady Apartments.

Investiție de 70 de milioane de euro

Lucrările de construcție pentru proiectul HILS Pallady Apartments au fost demarate în toamna anului 2019 și urmează a fi finalizate în luna decembrie a anului viitor. Proiectul se desfășoară pe o suprafață de teren de 48,000 de metri pătrați și este compus din 12 imobile cu regim de înălțime P+11, parcare supraetajată și un centru de business care vor ocupa împreună o suprafață de aproximativ 165.000 de metri pătrați construiți desfasurați, iar investiția consolidată depășește suma de 70 de milioane de euro.

„Suntem optimiști cu privire la evoluția viitoare a vânzărilor și mă bucur să văd că din ce în ce mai mulți clienți își manifestă interesul pentru proiect și doresc să achiziționeze un apartament aici. Chiar din stadiul de concept, am avut în vedere dezvoltarea zonei pe termen lung, traficul atras de noile proiecte comerciale, cerințele și bugetele diferite ale clienților și, în special, nevoia rezidenților de a putea regăsi, chiar în proximitatea locuinței, toate facilitățile de care au nevoie: de la locuri de joacă pentru copii, spații comerciale cu servicii diverse și până la parcarea supraetajată sau chiar la spații de birouri.”, spune Bogdan Bălașa, Business Development Manager.

Odată finalizat, complexul va livra un număr total de 1.908 de unități locative de tip studio, garsoniere, două și trei camere, precum și apartamente de tip duplex, deservite de mai mult de 2.000 de locuri de parcare, cărora li se adaugă spații verzi și locuri de joacă pentru copii și facilități dedicate exclusiv rezidenților cum ar fi o clinică medicală, sală de fitness, un magazin de proximitate, etc.. Amintim aici și facilitățile zonei, aflată în ultimii ani într-o continuă dezvoltare.