Light Dark

Imobiliare.ro lansează în exclusivitate secțiunea de proprietăți internaționale, dedicată segmentului Dubai, cu proprietăți din Emiratele Arabe Unite. Cu ocazia acestei lansări, potențialii investitori pot alege din peste 100 de unități disponibile și 50 de proiecte de top din Dubai, apartamente, cât și case/vile.


,,Ne bucurăm să anunțăm parteneriatul ImobiliareDubai.ro și Imobiliare.ro ca fiind o oportunitate unică de a facilita accesul utilizatorilor și de a diversifica opțiunile disponibile în platformă, prin oferta de proprietăți internaționale. Noua funcționalitate a fost implementată ca urmare a creșterii interesului investitorilor care doresc să achiziționeze o proprietate internațională în scop investițional sau chiar pentru relocare. Aceasta este disponibilă în pagina principală a portalului, prin accesarea butonului ,,Vezi proprietăți internaționale”, secțiunea Emiratele Arabe Unite. Credem că prin acest parteneriat vom contribui la dezvoltarea pieței imobiliare autohtone cu o politică de investiții transparentă, cu criterii și mecanisme de evaluare clare a proiectelor, dar și cu echipe dedicate, profesioniste, alocate acestei colaborări, ce ne ajută să inovăm permanent în domeniul Real Estate și să asigurăm un impact pozitiv pe termen lung asupra comunităţii investitorilor în proiecte imobiliare în Dubai.” Mircea Brânzei, Owner & Founder ImobiliareDubai.ro.

Proiectele ImobiliareDubai.ro din secțiunea site-ului Imobiliare.ro vor fi actualizate constant, pentru a fi în permanentă comunicare cu utilizatorii portalului, oferindu-le posibilitatea de a fi la curent cu cele mai noi informații despre cele mai profitabile investiții în Dubai și consiliere personalizată.

De ce Dubai?

Investițiile în Dubai oferă un randament de peste 70% pe an – un lucru nemaiîntâlnit în lume! După ce achiți 34% din valoarea unei proprietăți, o poți vinde, nu există taxe pe profit, pe proprietate, închiriere sau revânzare. În prezent, cu un million de dolari poți cumpăra în Dubai 193 m², 32 m² în Londra, 100 m² în Mumbai și doar 12 m² la Cannes. Potențialul de creștere în Dubai este foarte mare, există un plan de dezvoltare pe 50 de ani: în 2030 vor sista construcțiile, dezvoltând doar ceea ce este strict necesar, având ca obiectiv 60% spațiu verde.

Dubai este cel mai sigur oraș din lume. Așadar prima opțiune pentru a te retrage într-un loc ce-ți oferă confort și securitate în caz de pandemie sau război, însă acesta este și un oraș modern și civilizat, cu multe facilități și oportunități, oferind și un cadru legislativ prietenos, pentru investiții și afaceri. Nu doar că este cel mai sigur oraș din lume, în 2021 Dubai a fost cea mai vizitată destinație de pe mapamond.

În plus, Dubai este în top, ocupând primul loc în clasamentul țărilor care au îmbunătățit considerabil transparența pieței imobiliare în perioada 2020-2022, conform raportului Global Real Estate Transparency Index, publicat la începutul lunii iulie. Iar guvernul din Dubai a îmbunătățit considerabil transparența pieței imobiliare, iar investitorii sunt protejați de o serie de legi și reglementări imobiliare flexibile, care le permit acestora să cumpere proprietăți cu niște condiții minime atașate.

Dubai este denumit „nouă Elveție, un centru financiar mondial, capitala luxului și a arhitecturii ultramoderne, cu sute de proiecte futuriste, cunoscut pentru superlative, fiind orașul recordurilor mondiale:

 • Dubai Mall – cel mai mare mall din lume
 • Burj Khalifa – cel mai înalt zgârie-nori din lume
 • Palm Fountain – cea mai mare și mai înaltă fântână dansatoare din lume
 • Ski Dubai – cea mai mare stațiune de schi interioară din lume
 • Hotelul Gevora –  cel mai înalt hotel din lume, cu o înălțime de aproape 358 de metri
 • Dubai Frame – cea mai mare clădire în formă de ramă foto din lume
 • Address Beach Resort – cea mai înaltă infinity pool din lume
 • The Ain Dubai Ferris Wheel – cea mai mare roată de observare din lume
 • Dubai Creek Tower – cel mai înalt turn al lumii
 • Pal Jumeirah – cea mai mare insulă artificială
 • Deep Dive Dubai – cea mai adâncă piscină interioară din lume, perfectă pentru scuba diving
 • Formulă Rossa – cel mai rapid roller coaster – 240 km/h
 • Dubai Miracle Garden – cea mai mare grădină cu vegetație luxuriantă din lume.

Avantajele investițiilor imobiliare în Dubai

Dubai are un plan coerent de dezvoltare pe următorii 50 de ani, fiind o piață în continuă expansiune. Proiectele imobiliare sunt dezvoltate pe baza unui plan urbanistic foarte bine pus la punct, cu o infrastructură completă: de la rețele și drumuri, până la utilități, parcuri, spații verzi și zone de promenadă, școli, centre comerciale, zone pentru activități culturale și multe altele.

Toate investițiile imobiliare sunt protejate de Guvernul Emiratelor Arabe, TVA-ul este 0% pentru proprietăți rezidențiale, iar ratele la dezvoltator se plătesc în conturi escrow, astfel că dezvoltatorul intră în posesia banilor doar în momentul în care finalizează construcția. În plus, investițiile imobiliare în Dubai au randament superior oricărei investiții imobiliare din România, poți primi finanțare prin credit bancar, comision 0%, beneficiezi de un plan de plată eșalonată, pentru rezervare este nevoie de un avans de 2-10%, nu plătești niciun comision la revânzare sau închiriere, taxa 0% pe venit, taxa 0% pe proprietate. Toate proprietățile sunt foarte ușor de închiriat de către investitori, fie că aleg opțiunea de închiriere pe termen lung sau închiriere în regim hotelier pe termen scurt. Poți obține rezidență în Dubai, locuințele sunt potrivite pentru relocare în lunile de iarnă, iar dacă te decizi să vinzi la finalizarea proiectului experții estimează o creștere de preț de cel puțin 30%.

Despre ImobiliareDubai.ro

ImobiliareDubai.ro este prima agenție Dubai Real Estate din România care facilitează tranzacții cu proprietăți exclusive din Dubai, având ca parteneri cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Emiratele Arabe Unite. Echipa ImobiliareDubai.ro propune exclusiv proiecte cu randament bun, recuperare rapidă a investiției, poziționare în zone sigure din punct de vedere investițional și randament.

ImobiliareDubai.ro s-a lansat pe piața din România în ianuarie 2022 și încă de la început a fost agenția care a adus pe piața din România cele mai avantajoase și sigure proiecte. Pentru mai multe informații vizitați www.imobiliaredubai.ro, pagina de Facebook facebook.com/imobiliaredubai.ro/ & Instagram instagram.com/imobiliaredubai.ro/.