Light Dark

Profesioniștii din imobiliare se reîntâlnesc în format fizic în cadrul evenimentelor Imobiliare.ro Hub. Primul eveniment va avea loc la Timișoara, în data de 23 martie la Centrul de Conferințe din cadrul Hotelului Timișoara.

Noile evenimente păstrează tradiția reîntâlnirii profesionitilor, aducând un upgrade evenimentelor CPI Regional, lansând provocări și dezbateri în contextul actual al pieței imobiliare, sub un nou brand – evenimente Imobiliare Hub Regional.

Practic, evenimentul Imobiliare Hub este locul care reunește profesioniștii pieței, conectându-i la noutățile domeniului. “Aducem pe scenă cei mai buni speakeri imobiliari ai momentului și aflăm ultimele noutăți regionale de la panelul de discuție. În plus, venim cu un nou ingredient – o interacțiune cu autoritățile locale, acolo unde și aceștia își doresc”, declară Alex Dozsa, B2B Marketing Coordinator.

Înscrie-te AICI pentru a participa la eveniment.

Prima ediția din acest an Imobiliare Hub vine într-o formulă upgradată și oferă noi direcții pieței imobiliare

Prima întâlnire din noua serie #Imobiliare Hub 2022 va avea loc miercuri, 23 martie, la Timișoara. Evenimentul se va desfășura la Centrul de Conferințe Hotel Timișoara.

Centrul de Conferințe Hotel Timișoara

Click AICI pentru a vedea agenda și a te înscrie la #ImobiliareHub2022. Află  când se va desfășura în orașul tău și cum poți participa.

Evenimentul din Timișoara reunește specialiștii din sectorul imobiliar, ce vor expune perspectivele din domeniu, vor analiza situația actuală a pieței și nevoile ei, astfel încât să ofere tuturor participanților informații valoroase, în scopul maximizării performanțelor profesionale. Link pentru înscriere.

Agenda evenimentului:

9:15 Imobiliare.ro – viziunea noastră despre imobiliarele din România
10:00 – Leadership în vânzări
11:00 – 11:30 Pauză de cafea
11:30 – Evoluția pieței imobiliare locale
11:45 – Piața imobiliară în vremuri incerte

Calendarul evenimentelor:

Timișoara 23 martie – Centrul de Conferințe Hotel Timișoara
Cluj Napoca 29 martie – Hotel Golden Tulip Ana Dome
Oradea 30 martie – Hotel Double Tree by Hilton

Evenimentele Imobiliare Hub continuă cu cele din București, Sibiu, Brașov, Iași, și Craiova, programate în toamna acestui an.

Participanții evenimentelor între care agenții și dezvoltatorii imobiliari vor avea șansa ca prin panelurile și traingurile organizate să schimbe idei, lega parteneriate, dezbate subiecte de interes din piața de real estate, astfel încât, la final, să aibă o perspectivă mai clară asupra situației din piață.