Light Dark

Dăm startul pregătirilor pentru Imobiliare Awards 2022, unul dintre cele mai prestigioase evenimente din România, eveniment dedicat întregului spectru al industriei imobiliare.

Înscrierile pot fi făcute AICI. Aplică acum și te poți număra printre premianți!

Ne întâlnim pe 25 mai, la Hotelul Radisson Blu din București, la Imobiliare Awards 2022, un eveniment care are ca obiectiv celebrarea celor mai bune rezultate din sectorul rezidențial al industriei imobiliare.

Susținem creșterea vizibilității performanțelor bazate pe valori esențiale pentru o dezvoltare economică puternică și sănătoasă pe termen lung în domeniul imobiliar, astfel că Imobiliare Awards acordă premii pentru trei categorii propuse: Agenții Imobiliare, Dezvoltatori Imobiliari și Oameni în Imobiliare.

Două jurii independente vor analiza îndeaproape candidaturile și vor alege câștigătorii astfel – reprezentanți ai agențiilor imobiliare vor juriza înscrierile de la categoria Dezvoltatori Imobiliari și dezvoltatorii imobiliari vor juriza candidaturile agențiilor.

Înscrierile se pot face rapid, prin site-ul dedicat evenimentului Imobiliare Awards 2022. Orice persoană fizică, juridică sau companie poate aplica în vederea nominalizării. Termenul limită pentru trimiterea formularelor de aplicare este 31 martie 2022.

Cu ce vine nou anul 2022 la Imobiliare Awards?

O serie de modificări sunt pregătite pentru evenimentul din mai 2022, comparativ cu ediția din anul precedent.

Iată care vor fi premiile noi, pregătite pentru Imobiliare Awards: „Digitalizarea și inovația agenției imobiliare în 2021”, un premiu nou pentru Oradea si Craiova – orașe nou intrate pe harta evenimentelor Imobiliare.ro, „Cea mai vizibilă agenție în social media în 2021”, Proiectul anului 2021 în segmentul middle market”, Cel mai bun proiect uz mixt – 2021, Investiție pe piețele locale 2021”, Influencerul anului 2021 în imobiliare”.

Accesând linkul vei regăsi premiile pe care ne pregătim să le oferim la Imobiliare Awards 2022. Lista este deschisă.