Light Dark

Impact Developer&Contractor, dezvoltatorul ansamblului rezidențial Greenfield din nordul Bucureștiului, a încheiat un contract de antrepriză cu firma Devbon SRL pentru livrarea “la cheie” a șase imobile în sectorul 1.

impact developer greenfield

Acestea vor avea un regim de înălțime P+4E, respectiv P+5E, potrivit unui raport al dezvoltatorului.

Valoarea contractului este de 6,230 milioane de euro, fără TVA.

Nu este prima oară când Impact Developer&Contractor semnează un contract de antrepriză cu Devbon SRL. La finele anului trecut, de exemplu, dezvoltatorul a încheiat un astfel de contract în valoare de 5,2 milioane de euro pentru alte 6 imobile cu același constructor.

Circa 4.000 de persoane locuiesc în momentul de față în ansamblul rezidențial Greenfield din Băneasa, aici fiind planificată și dezvoltarea Greenfield Plaza care ar urma să le ofere acestora, pe o suprafață de 10.400 de mp, numeroase facilități recreative, precum SPA, piscine și terenuri de sport.

greenfield residence

În luna mai a acestui an, reprezentanții Impact Developer&Contractor au anunțat și începerea lucrărilor la Luxuria Domenii Residence, ansamblu rezidențial amplasat pe un teren de 22.500 de mp aflat între Bulevardul Expoziției și strada Aviator Popișteanu, care ar urma să includă nouă blocuri cu 630 de apartamente.

luxuria domenii

Investiția a fost estimată în cazul acestui complex rezidențial la 68 de milioane de euro.

Citește și: Cine va livra „la cheie” trei dintre clădirile din cadrul Luxuria Domenii Residence