Light Dark

Prima fază a proiectului rezidențial din zona Aviației-Barbu Văcărescu va fi demarată în această lună și cuprinde 238 de apartamente.

belvedere-residence11Prima fază a proiectului Belvedere Residences, o investiție de 16,75 milioane de euro, va fi livrată pe piață la începutul anului 2018, potrivit reprezentanților dezvoltatorului. În total, Belvedere Residences este prevăzut să includă 1.556 de apartamente.

Belvedere Residences beneficiază de un amplasament situat pe Strada Fabrica de Glucoză, în imediata apropiere a clădirilor de birouri situate lângă stațiile de metrou Pipera și Aurel Vlaicu, proiectul fiind poziționat pe latura nordică a lacului Tei. În plus, proiectul oferă un acces facil și către multiple linii de transport în comun, centrele comerciale Promenada Mall și Băneasa Shopping City și instituții de învățământ precum grădinița Marry Poppins, Școala Gimnazială Herăstrău, Liceul Jean Monet sau Școala Superioară de Aviație Civilă.

”Belvedere Residences reprezintă o reîmprospătare a întregii zone situată la confluența dintre artera Barbu Văcărescu și cartierul Aviației, nu numai pentru că dă un nou echilibru dezvoltărilor din acestă zonă ci și pentru că reprezintă o alternativă viabilă de locuire pentru zecile de mii de angajați care lucrează în sutele de corporații din clădirile de birouri aflate în proximitate. Astfel, se va reduce semnificativ traficul în zonă și se va crea o un nou pol urban complet si modern”, afirmă reprezentanții Belvedere Developments, dezvoltatorul proiectului.

Infrastructura generală a proiectului, va include numeroase facilități pentru locatari, precum spații comerciale la parterul imobilelor, spații verzi, curți interioare spațioase și locuri de joacă pentru copii și numeroase locuri de parcare subterane și supraterane. În total, în cadrul Belvedere Residence vor fi 1556 de apartamente în 13 imobile, prima fază de dezvoltare fiind formată din două imobile.

”Zona de nord a Capitalei a cunoscut în ultimii ani o dezvoltare vertiginoasă a sectorului spațiilor de birouri, segmentul rezidențial fiind următorul care va cunoaște o creștere semnificativă, existând, din acest punct de vedere, un deficit al numărului de unități disponibile în prezent în zonă.”, afirmă Viorel Mohorea, project manager Belvedere Residences din partea Coldwell Banker România.

Prima fază a Belvedere Residences include mai multe tipuri de apartamente, de la studiouri duble (53 de metri pătrați suprafață construită) cu prețuri pornind de la 49.300 de euro + 5% TVA, apartamente cu două camere (65 de metri pătrați suprafață construită) cu prețuri pornind de la 60.500 de euro + 5% TVA și apartamente cu trei camere (88 de metri pătrați suprafață construită) cu prețuri pornind de la 79.000 de euro + 5% TVA.