Light Dark

Prima întâlnire din seria #CPIRegional2021 va avea loc marți, 28 septembrie, la Timișoara. Evenimentul se va desfășura la Centrul de Conferințe Hotel Timișoara, iar accesul va fi posibil în baza certificatului verde Covid-19 care atestă vaccinarea, testarea sau trecerea prin boală a unei persone. În acest an, în premieră, caravana CPI ajunge la Oradea și Craiova.

Locațiile și datele evenimentelor regionale CPIR2021

Sibiu, aflat la a doua ediție a evenimentului, își păstrează locul după succesul primei ediții. Astfel, Imobiliare.ro își îndreaptă atenția spre noi destinații, încercând să continue să impună un curent de inovare și adaptare la condițiile din piața imobiliară. În acest scop, seria de evenimente regionale organizate de Clubul Profesioniștilor în Imobiliare (CPI) reunește #profesioniștii din opt orașe din România: Timișoara, Sibiu, Brașov, Iași, București, Cluj Napoca, Oradea și Craiova.

Click pentru a vedea agenda și a te înscrie la #CPIRegional2021!

Ediția din acest an, al 12-lea la număr, revine într-o formulă upgradată și oferă noi direcții pieței imobiliare

În contextul în care sectorul imobiliar se mișcă atât de repede, singura modalitate de a ține pasul este informarea și adaptarea la nevoile pieței. Evenimentele CPI se vor desfășura pe parcursul lunii septembrie – noiembrie, în opt orașe din țară. Fiecare eveniment își propune să aducă o serie de informații practice și utile ce vin în sprijinul activității profesioniștilor din domeniul real estate.

Primul eveniment începe la Timișoara și va avea loc, marți, 28 septembrie la Centrul de Conferințe Hotel Timișoara. Evenimentul reunește specialiștii din domeniul imobiliar, ce vor expune perspectivele din domeniu, vor analiza situația actuală a pieței și nevoile ei, astfel încât să ofere tuturor participanților informații valoroase, în scopul maximizării performanțelor profesionale.

Centrul de Conferințe Hotel Timișoara

Calendarul evenimentelor:

Timișoara 28 Septembrie – Centrul de Conferințe Hotel Timișoara
Sibiu 7 Octombrie – Hotel Golden Tulip
Brașov 8 Octombrie – Hotel Kronwell
Iași 19 Octombrie – Palas Mall
București 21 Octombrie – Hotel Phoenicia
Cluj Napoca 3 Noiembrie – Hotel Golden Tulip Ana Dome
Oradea 4 Noiembrie – Hotel Double Tree by Hilton
Craiova 9 Noiembrie – Hotel Ramada

Participanții evenimentelor, între care agenții și dezvoltatorii imobiliari, vor avea șansa prin panelurile și traingurile organizate să schimbe idei, lega parteneriate, dezbate subiecte de interes din piața de real estate astfel încât, la final, să aibă o perspectivă mai clară asupra situației din piață.

Pentru că siguranța și sănătatea participanților este foarte importantă, evenimentul este organizat cu respectarea tuturor măsurilor legale de combatere și stopare a răspândirii Covid19. Astfel, participarea la eveniment va fi posibilă doar prin Certificatul verde Covid-19 care atestă vaccinarea, testarea sau trecerea prin boală a unei persone.

#impreuna #CpiRegional #profesionistinimobiliare