Investiție de 1 milion de euro într-un proiect aflat lângă Brașov

Compania de dezvoltare imobiliară Grand Development investește un milion de euro în construcția unui centru de servicii și facilități în cadrul proiectului Montebello Transylvania Resort.  

Proiectul Montebello Transylvania Resort este unul de reconversie, construit pe terenul unei foste fabrici de cărămidă, și va fi format din 47 de vile tip chalet scandinav. Acesta este amplasat de pe raza localității Cristian.

Noul centru de servicii și facilități va deservi rezidenții, dar și turiștii din cadrul Montebello Transylvania Resort, urmând să le pună la dispoziție o serie întreagă de opțiuni de petrecere a timpului liber și o gamă largă de servicii.

„Dezvoltăm un concept turistic integrat, care va include și opțiuni de petrecere a timpului liber și o multitudine de servicii, rezultând astfel un produs turistic care se va adresa mai multor segmente de piață, de la turiștii care doresc relaxare în inima pădurii, la companii care organizează diferite evenimente interne sau corporate, managerii care au nevoie de o perioadă de retragere și reîncărcare sau persoanele care se află într-o etapă de recuperare”, a declarat Ionuț Nicolescu, fondatorul Grand Development.

Stadiul lucrărilor în luna iulie.

„În plus, Brașovul va deveni în viitor o opțiune tot mai vizibilă pentru turiștii străini și trebuie astfel să dezvoltăm pachete cât mai complexe de servicii, la standarde internaționale”, a mai explicat Nicolescu.

Proiectul Montebello Transylvania Resort este dezvoltat în urma unei investiții de 12 milioane de euro. În ultimele 12 luni au fost realizate lucrări de conectare și racordare a terenului la toate rețelele utilitare. Prima fază a proiectului va fi finalizată anul acesta, în luna noiembrie.

Grand Development este o companie fondată și coordonată de Ionuț Nicolescu, co-fondator SVN România și Meta Estate Trust, companii din care a realizat exit-ul recent.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])