Investiție de 500.000 de euro într-un showroom dedicat proiectului 102 The Address

Dezvoltatorul proiectului imobiliar mixt 102 The Address, care se construiește în apropiere de zona Aviației din Capitală, a deschis un showroom pentru acesta cu o investiție de 500.0000 de euro.

102 the address showroom
Foto: 102theaddress.ro

În cadrul showroom-ului a fost amenajat un model de apartament cu 2 camere, după cotele și parametrii la care acesta va fi construit în varianta finală. În plus, vizitatorii vor avea astfel posibilitatea de a intracționa cu reprezentanți de vânzări ai 102 The Address, de a afla mai multe detalii despre locuințele care vor fi disponibile anul viitor la finalizarea lucrărilor de construcții și despre posibilitățile de personalizare.

showroom 102 the address

Vor fi puse la dispoziție mostre de materiale și de finisaje, iar persoanele interesate vor putea beneficia, de asemenea, de consultanță cu privire la variantele de finanțare și de achiziție pe care le au pentru locuințele din cadrul proiectului.

La finalizare, 102 The Address va cuprinde 273 de apartamente cu 2,3 și 4 camere, 503 locuri de parcare, dar și spații comerciale și de birouri.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])