Light Dark

Valoarea proiectului este de 15 milioane de euro și este situat în inima zonei de business din nordul Capitalei.

Nordis View, noul proiect imobiliar, va avea o suprafață de aproximativ 9.000 de metri pătrați și va fi compus din 51 de apartamente rezidențiale, sală de fitness, spații comerciale, locuri de parcare și boxe. Ansamblul va beneficia de împrejurimi moderne și curate, fiind amplasat într-o zonă cu toată infrastructura nouă, recent refăcută.

„Esența tuturor proiectelor noastre este să le oferim clienților servicii la cel mai înalt nivel, pentru toate nevoile și cerințele. Prin acest proiect continuăm strategia noastră de a aduce și pe piața din București imobile exclusiviste, cu arhitectură deosebită, executate la standarde de calitate care nu lasă loc de compromis. Nordis View oferă experiența unică de a locui într-un ansamblu rezidențial modern, situat într-o zonă selectă a Bucureștiului, unde clienții vor beneficia de cele mai înalte standarde ale serviciilor hoteliere direct la ei acasă, beneficiind de cardul Nordis Members Club. Reușim să atingem acest obiectiv împreună cu oameni extrem de dedicați și cu cel mai înalt nivel de pregătire”, a declarat Emanuel Poștoacă, fondator Nordis Group.

Construcția ansamblului a început, iar termenul de finalizare este în decembrie 2022. Rezidenții vor avea acces la servicii de tip concierge, restaurant și sală de fitness.

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea ansamblurilor hoteliere și rezidențiale de lux. Grupul de firme este format din 7 entități: Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nobileo – agenție imobiliară, Nordis Travel și Nordis Property Management.