O clădire abandonată din Alba Iulia se transformă într-un complex rezidențial

O clădire abandonată, aflată la intrarea în orașul Alba Iulia, va fi transformată într-un complex rezidențial.

Un nou complex rezidențial va fi dezvoltat la intrarea dinspre Sebeș în orașul Alba Iulia. Proiectul imobiliar are în vedere transformarea unei clădiri abandonate, aflate vis-a-vis de fosta Moară, în 43 de apartamente cu 2 și 3 camere și suprafețe cuprinse între 32 de mp și 200 de mp, potrivit Ziarului Unirea.

Conform sursei citate, clădirea în cauză are 9 etaje, a fost construită în perioada 2007-2008 și urma să fie un hotel. Pe fondul datoriilor fostului proprietar, aceasta a ajuns în portofoliul unei bănci și a fost achiziționată pentru suma de 400.000 de euro în cadrul unei licitații publice de către Natura Import-Export, firmă cu sediul în Sibiu.

Construcția ar urma să fie finalizată până în septembrie 2018.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])