Light Dark

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer &  Constructor, cu o experiență de peste 25 de ani în construcția și dezvoltarea de proiecte imobiliare rezidențiale și de birouri, a obținut în 2017 un profit de 11,8 milioane de euro, echivalentul a 55 de milioane de lei.

Foto: Greenfield Residence/Facebook

Veniturile sale operaționale totale au scăzut însă în aceeași perioadă cu 24%, ajungând la 120,4 milioane de lei.

Potrivit reprezentanților companiei, rezultatul operațional aferent anului trecut “s-a datorat în principal aprecierii valorii terenurilor aflate în portofoliul companiei”, scrie Ziarul Financiar.

În 2017, dezvoltatorul a vândut 284 de imobile, 52 de locuri de parcare, 7 loturi de teren și o terasă, valoarea medie a unei tranzacții fiind de 83.788 euro, în creștere cu peste 14% față de 2016.

Impact Developer&Constructor este dezvoltatorul ansamblului rezidențial Greenfield din zona de nord a Bucureștiului, aflat în continuă expansiune, unde locuiesc deja mii de persoane.

Spre finalul anului trecut, reprezentanții companiei au anunțat o investiție de circa 68 de milioane de euro într-un nou complex rezidențial, numit Luxuria Domenii Residence. Acesta ar urma să cuprindă mai bine de 600 de apartamente.