Light Dark

H Pipera Lake cel mai amplu proiect al companiei pe piața locală ce se construiește pe un teren cu o suprafață de 5,7 hectare, localizat chiar pe malul lacului Pipera atinge un nivel record al vânzărilor. Cu patru luni înainte de finalizare, gradul de ocupare ajunge la 75%.

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe anunță un grad de ocupare de 75% pentru cele 5 imobile (435 de unități) disponibile în prima fază de dezvoltare a ansamblului rezidențial H Pipera Lake, rezultate obținute cu patru luni înainte de finalizarea lucrărilor de construcție pentru clădirile H4 și H5.

H Pipera Lake și-a deschis oficial porțile pentru rezidenți în cel de-al doilea trimestru al acestui an, iar reprezentanții estimează în continuare o creștere a gradului de ocupare de minimum 10% în următoarele trei luni și încep planificarea etapei de pre-sale pentru cea de-a doua fază a proiectului care va fi demarată anul viitor.

În ceea ce privește lucrările de infrastructură rutieră, dezvoltatorul anunță că lucrările avansează în ritm alert. Compania a securizat deja o primă cale de acces ce asigură o legătură directă între intrarea în complex și bulevardul Pipera și este în curs de finalizare a drumului principal care va conecta, de asemenea, H Pipera Lake la bulevardul principal. În paralel, compania se pregătește să demareze, în următoarele săptămâni, lucrările de amenajare a zonei de promenadă ce va fi amplasată pe malul lacului. Dezvoltată pe o parcelă de teren de peste 4.000 de metri pătrați, aceasta va afișa, până la finalul acestui an, o arhitectură peisagistică caracterizată de zone verzi, piste pentru biciclete și alergare, precum și mai multe locuri de joacă pentru copii.

Hagag Development Europe este singurul dezvoltator care a ales să investească în zonele centrale şi ultracentrale ale Bucureştiului în ultimele decenii, cu precădere în reconversia clădirilor vechi. Compania gestionează un portofoliu a cărui valoare de piață este estimată, în prezent, la peste 200 de milioane de euro.

Citește și: Apartamentele din stațiunile turistice. Ce proprietăți stârnesc interesul potențialilor cumpărători?