De la birouri la primele blocuri. O firmă de consultanță se extinde pe segmentul rezidențial

Compania de consultanță Fortim Trusted Advisors se extinde pe segmentul rezidențial.

„Am început pe segmentul de birouri, am continuat pe retail și industrial și acum mergem mai departe în mod firesc și pe servicii pentru segmentul rezidențial”, a declarat Costin Nistor, Managing Director Fortim Trusted Advisors.

Noua linie de business este condusă de George Călin, fost sales manager pentru dezvoltatorul Prime Kapital, cunoscut pentru ansamblurile sale Marmura Residence și Avalon Estate din București, respectiv Silk District în Iași.

Primul proiect din portofoliul rezidențial al celor de la Fortim Trusted Advisors este Corallis. Acesta cuprinde 225 de apartamente, dispuse în mai multe blocuri cu regim mic de înălțime, și este amplasat în zona Lacului Grivița din Capitală.

Compania de consultanță imobiliară Fortim Trusted Advisors a fost fondată în anul 2002.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])