Dezvoltatorul Avrig Park Residence din București vrea să construiască primul proiect hotelier de cinci stele din Poiana Brașov

Rock Development Holding, dezvoltator activ pe palierul superior al segmentului rezidențial middle market din București, a obținut autorizația de construire pentru un proiect hotelier de cinci stele, care va fi primul de acest tip din Poiana Brașov și va atrage o investiție de 70 de milioane de euro.  

Dezvoltatorul are investiții de peste 53 de milioane de euro în ansamblurile Politehnica Park Residence și Avrig Park Residence situate în zonele Grozăvești-Politehnică și Bucur Obor din Capitală, care cuprind în total aproape 800 de apartamente.

Compania dezvoltă, în prezent, faza a doua a proiectului Avrig Park Residence, cu 222 de apartamente, în urma unei investiții estimate la 23 de milioane de euro.

Noul proiect va fi format dintr-un hotel cu 120 de camere și o componentă de „hotel branded residences”, cu 75 de unități. Operatorul hotelier internațional de lux care va fi implicat în acest proiect nu a fost selectat până la ora actuală.

Cele 75 de unități „branded residence” vor fi administrate direct de operatorul selectat, urmând a fi primele din România care vor face parte dintr-un lanț de lux la nivel mondial. Fiecare proprietar va beneficia de toate facilitățile complexului hotelier de cinci stele, având și posibilitatea de a le închiria prin intermediul administratorului.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])