Prima fază a proiectului Prima Vista, aproape de finalizare. 50% dintre apartamente s-au vândut deja

Lucrările pentru prima fază a ansamblului rezidențial Prima Vista, un proiect cu 482 de apartamente dezvoltat pe șoseaua Fabrica de Glucoză din nordul Bucureștiului, se apropie de finalizare.

Proiectul este dezvoltat de către orădenii de la Prima Development Group pe un teren cu o suprafață de 12.000 de mp și va fi format din patru clădiri cu câte 10 etaje conectate între ele prin clădiri cu regim de înălțime mic, de 2 etaje.

În momentul de față, în cadrul fazei I, s-a început deja execuția finisajelor finale la primele etaje. „Planificăm ca în primele luni ale toamnei să începem și construcția fazei a doua”, spune Adrian Stoichină, COO Prima Development Group.

Până în momentul de față, 50% dintre unitățile construite în prima fază sunt deja contractate.

Prima Vista va dispune la finalizare de peste 60 de locuri de parcare echipate cu stații de încărcare fast-charge pentru mașinile electrice, urmând să devină astfel proiectul rezidențial cu cele mai multe facilități de acest tip din Capitală. În plus, acesta va dispune de două grădini private amenajate de către unii dintre cei mai apreciați proiectanți peisagiști din România.

Prima Development Group, dezvoltator cu aproape 20 de ani de experiență pe piața de profil, lucrează în acest moment la trei proiecte în Capitală cu un număr total de 3.000 de apartamente. Acestea se află în diverse stadii de obținere a avizelor și autorizațiilor de construire. Investițiile se ridică la 200 de milioane de euro.

Tot din portofoliul companiei fac parte alte două ansambluri finalizate în București – Boemia Apartments și Core Timpuri Noi. În Oradea, dezvoltatorul a livrat peste 4.000 de apartamente în proiecte a căror valoare cumulată se ridică la 250 de milioane de euro.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])