Primul proiect de turnuri rezidențiale din Timișoara începe să prindă contur. 70% dintre locuințe, contractate deja

Lucrările de construcții pentru prima clădire din proiectul XCity Towers se apropie de final, ajungând la etajul 14 din 15. Mai mult, 70% dintre locuințele disponibile au fost deja contractate, anunță dezvoltatorul primului ansamblu cu turnuri rezidențiale din Timișoara.

xcity towers wallberg

Pe șantierul din cartierul Bucovina se toarnă planșeul peste etajul al 14-lea, în paralel lucrându-se pe partea de tâmplărie la etajele 8 și 9.

Echipele au ajuns cu zidăria la etajul 10, iar lucrările pe partea de tencuială au fost finalizate până la etajul 7.

Prima clădire din proiect, denumită Tower One, va cuprinde 135 de unități, de la studiouri la apartamente cu 2 și 3 camere. La acestea se vor adăuga patru spații comerciale cu o suprafață de peste 500 de mp, 114 locuri de parcare exterioare și 50 acoperite.

XCity Towers va cuprinde la finalizate opt clădiri cu 10 și 15 etaje și 955 de apartamente. Valoarea estimată a proiectului este de 62 de milioane de euro. Acesta face parte din portofoliul Wallberg Properties, dezvoltator cu 15 ani de activitate pe piața locală.

Wallberg Properties a obținut în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2019 „Premiul special pentru investiție în piețele locale”. Arad Plaza, un alt ansamblu rezidențial aflat tot în portofoliul grupului, a câștigat trofelul pentru „Proiectul rezidențial High-End al anului 2018”.

Citește și: #CPITimișoara2019 -Toni Ehling, XCity Towers – „Piața imobiliară din Timișoara este caracterizată de o cerere ridicată pe segmentul locuințelor noi”

Citește și: #CPITimișoara2019 – Echipă de vânzări internă pentru dezvoltator vs colaborare cu o agenție imobiliară. „Vinzi când viziunea ta rezonează cu clientul final”

Citește și: Creșteri pe linie la prețurile apartamentelor înainte de luna septembrie

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])