Light Dark

CPI București 2019 se apropie. Ajungem în orașul tău pe 1 octombrie și ne pregătim pentru cea mai aplicată ediție CPI de până acum! Speakeri cu experiență în real estate se alătură panelului de dezbateri dedicat liderilor locali din domeniu. Printre aceștia se numără și Viorel Mohorea, Condominium Sales Project Manager în cadrul SVN România.

Viorel Mohorea este activ pe piața imobiliară din București de peste opt ani, perioadă în care a fost implicat în procesele de consultanță și de vânzare aferente mai multor proiecte rezidențiale importante la nivel local, precum Cosmopolis și Belvedere Residence.

El a ocupat funcția de Proiect Manager pentru divizia New Homes din cadrul Coldwell Banker Affiliates of Romania, pe parcursul anului alăturându-se noii echipe SVN România, pe poziția de Condominium Sales Project Manager.

SVN România este biroul local al SVN International Corp, una dinte cele mai cunoscute mărci de pe piața imobiliară comercială din Statele Unite ale Americii. Activitatea sa este coordonată de doi consultanți cu peste 12 ani de experiență în imobiliare și vânzări, Andrei Sârbu și Ionuț Nicolescu.

SVN România este agent exclusiv pentru peste 10 proiecte rezidențiale cu cel puțin 350 de unități fiecare. Consultanții companiei au vândut în ultimii ani peste 7.000 de apartamente noi cu o valoare de peste 500 de milioane de euro.

CONSULTĂ AGENDA COMPLETĂ CPI BUCUREȘTI 2019

↓ ↓ ÎNSCRIE-TE ACUM ↓ ↓

#CPIBucurești2019: Reprezintă un dezvoltator cu aproape 30 de ani de activitate pe piața locală și participă ca speaker la întâlnirea profesioniștilor în imobiliare

#CPIBucurești2019: Mădălina Cheptea, Raich&Raich Premium Real Estate, printre speakerii evenimentului de pe 1 octombrie

#CPIBucurești2019: Octavian Bădescu, Freedom Group Real Estate, participă la panelul de dezbateri

#CPIBucurești2019: Elena Butucea, Premier Estate Management, speaker la întâlnirea profesioniștilor în real estate din Capitală

CPI București 2019 este al cincilea eveniment al seriei CPI Regional din acest an, după întâlnirile din Brașov, SibiuTimișoara și Constanța care au reunit circa 400 de profesioniști în imobiliare, agenți și dezvoltatori. Cele mai imporante declarații făcute de speakerii invitați să ia parte la aceste întâlniri pot fi găsite AICI.

Participarea la evenimentul care va avea loc, pe 1 octombrie, la Hotelul Marshal Garden, în intervalul 08.00-14.30 este gratuită și se poate face doar pe bază de înscriere. Nu uita: numărul de locuri este limitat. ÎNSCRIE-TE ACUM la CPI București 2019.

Nu ai participat până la acum la un eveniment CPI? Iată cum a fost anul trecut atmosfera la București:

În 2019 sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI, prin intermediul cărora venim în sprijinul comunității cu informații de calitate, soluții, oportunități de networking, noutăți și încercăm să le oferim participanților toate instrumentele necesare creșterii business-urilor lor în real estate, dar și dezvoltării lor personale.

Anul trecut, 1.000 de profesioniști în real estate au participat la întâlnirile organizate de noi în șase dintre principalele orașe ale țării – Timișoara, București, Constanța, Brașov, Iași și Cluj-Napoca.

Dezbateri la #CPIBucurești2019. Află principalele teme puse în discuție și care sunt speakerii invitați la eveniment

#CPIConstanța2019: Prima Casă, cu un pas mai aproape de a deveni oficial O familie, O casă. Mai este relevant programul?

#CPIBucurești2019: Reprezintă un dezvoltator cu aproape 30 de ani de activitate pe piața locală și participă ca speaker la întâlnirea profesioniștilor în imobiliare

#CPITimișoara2019: Cum s-a schimbat noțiunea de upgrade imobiliar în ultimii 10 ani? Călin Centea: Pleacă de la case de 300 mp la apartamente de 60. Fac upgrade la stilul de viață