Light Dark

Proiectul rezidențial exclusivist Rahmaninov Residence din București a fost preluat de cei de la One United Properties. Complexul situat la marginea Parcului Verdi a fost redenumit One Rahmaninov.

Lansat pe piață anul acesta, proiectul cuprinde 86 de unități rezidențiale de lux, cu vedere spre Parcul Verdi și Lacul Floreasca. La ora actuală, 50% dintre locuințele disponibile au fost vândute. Restul au intrat în managementul dezvoltatorului One United Properties și vor beneficia de design și finisaje realizate de compania de design interior Lemon Interior Design.

Vânzarea celor 41 de apartamente și a celor două penthouse-uri disponibile, a căror valoare cumulată se ridică la aproximativ 50 de milioane de euro, se va realiza exclusiv prin intermediul companiei Skia Real Estate, o subsidiară a One United Properties.

“Vorbim de un complex rezidențial exclusivist realizat după un concept în care ne regăsim și pentru care credem că putem aduce plus valoare prin experiența vastă a companiei noastre pe segmentul rezidențial high-end”, a declarat Beatrice Dumitrașcu, VP Residential Division One United Properties.

One Rahmaninov

One Rahmaninov se întinde pe o suprafață de 23.000 de mp și este singurul complex rezidențial din țară cu un lobby extins pe 600 de mp și șase metri înălțime, conform dezvoltatorului. Acesta include un loc de joacă pentru copii și 200 de locuri de parcare.

Proiectul a fost preluat de la omul de afaceri Dorin Mateiu, fostul proprietar al companiei Elit Cugir, una dintre cele mai importante companii de pe piața de produse din carne și mezeluri din România. După vânzarea afacerii către americanii de la Smithfield Foods în 2018, Mateiu și-a reorientat investițiile spre domeniul imobiliar.

Tot în zona Parcului Verdi se află în dezvoltare și One Verdi Park. Inițial acesta urma să fie un proiect multifuncțional, dar în toamnă cei de la One United Properties au anunțat că vor renunța la componenta office pentru a o extinde pe cea rezidențială.

One Verdi Park, stadiu lucrări la sfârșitul lunii noiembrie 2020

One Verdi Park urma să cuprindă, conform planului inițial, două turnuri, unul de birouri și unul rezidențial. Turnul de spații de tip office dispunea de o suprafață închiriabilă de 21.000 de mp, iar cel rezidențial includea 134 de apartamente. Cele două clădiri urmau să fie conectate la parter printr-un spațiu comercial. Acesta din urmă va fi păstrat și le va oferi locatarilor acces la restaurante și la alte servicii. În proiect este prevăzută inclusiv amenajarea unui mic parc privat, accesibil doar proprietarilor, deasupra corpului care leagă cele două turnuri.

La ora actuală, dezvoltatorul are nouă șantiere în lucru în Capitală și pe litoral. Portofoliul companiei cuprinde peste 2.000 de unități rezidențiale exclusiviste și spații de birouri clasa A+, cu o valoare de piață de peste 1,1 miliarde de euro.

Citește și: DEZVOLTATORUL VIITORULUI – Nouă proiecte în lucru și accent pus pe comunitate, nu doar pe calitate. Cheia succesului, chiar și pe timp de pandemie

Citește și: Un ansamblu exclusivist de pe litoral se extinde. Dezvoltatorul crește oferta cu peste 200 de apartamente

Citește și: Cum va arăta proiectul exclusivist One Peninsula? E vândut în proporție de 40%