Light Dark

Rețeaua RE/MAX România se extinde în București cu două noi birouri și ajunge la un număr de 16 francize în Capitală.

Este vorba despre biroul RE/MAX Complete Solution administrat de broker/owner-ul Tellu Straiinu și de biroul RE/MAX Klass al cărui broker/owner este Marius Băițelu.

Primul dintre acestea a fost lasat de un antreprenor cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul vânzărilor. Striinu își propune ca în primul an de activitate să dezvolte afacerea astfel încât, până la sfârșitul lui 2021, biroul pe care îl coordonează să integreze 30 de agenți imobiliari, care să producă o cifră de afaceri de cel puțin 300.000 de euro.

Pentru Marius Băițelu, real estate-ul reprezintă un nou pariu în activitatea sa antreprenorială, acesta având un background profesional în management de proiect și achiziții publice. El deține de șase ani o companie care activează în domeniul proiectării tehnice.

Broker/Ownerul RE/MAX Klass își propune ca în 2021 să recruteze 10 asociați, să aibă 70 de proprietăți listate în exclusivitate și o cifră de afaceri de 150.000 de euro.

În România, RE/MAX este cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de agenți imobiliari, având, în prezent, peste 50 de francize și peste 600 de membri.

Planul de extindere la nivel național al RE/MAX România vizează, până în 2023, 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari.

Citește și: Topul băncilor care au acordat cele mai multe credite Noua Casă. Care va fi bugetul Noua Casă în 2021?

Citește și: 2020, o retrospectivă. Cum au evoluat principalii indicatori în acest an marcat de pandemie?

Citește și: Circa 60.000 de imobile, vândute luna trecută. Se văd efectele pandemiei?