Light Dark

În imobiliare, orizonturile s-au ridicat continuu, în conformitate cu creșterea densității populației și cu progresele ingineriei. Arhitectura atragătoare a schimbat modul în care gândim relația dintre turnuri și densificare. Iar astăzi, inginerii alături de arhitecții și dezvoltatorii imobiliari lucrează împreună și încearcă să depășească constant limitele de înălțime cu scopul maximizării spațiului și obținerii unui randament bun al afacerilor imobiliare în ceea ce privește investiția și profitul. Astfel, orizonturile imobiliare dezvăluie clădiri rezidențiale de tip zgârie-nori și apartamente ce beneficiază de un marketing convingător, care pune accentul pe panorame spectaculoase. În fond, cu cât ești mai sus, cu atât poți vedea mai mult..

În București, descoperim una dintre cele mai înalte clădiri rezidențiale din capitală în zona de Nord. Este vorba despre ansamblul One Verdi Park care este format din două turnuri, unul de birouri și unul rezidențial, de 77 de metri înălțime, cu vederi panoramice asupra lacurilor Floreasca și Tei, turnuri unite de un spațiu comercial la parter.

Urmărește aici reportajul realizat de Imobiliare.ro și vezi cum arată un apartament de lux, în cea mai înaltă clădire rezidențială din București.

Proiectul este realizat de One United Properties, unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari din România, dezvoltator ce are în plan să construiască peste un milion de metri pătrați de apartamente în următorii 7 ani.

Vezi și: Ce marjă de negociere își iau proprietarii când scot la vânzare un apartament?

Vezi și: Imobiliare.ro dezvoltă în premieră o secțiune dedicată de proprietăți internaționale pentru investitorii români. Cum arată și cât costă cea mai ieftină și cea mai scumpă proprietate din Dubai?