Ronen Gafni, expert în implementarea gândirii antreprenoriale vine în România, la Imobiliare Hub2022

Cunoscut pe plan internațional pentru felul în care împletește cu măiestrie noi abordări ale afacerilor, educației și stilului de viață antreprenorial, Ronen Gafni un expert în implementarea gândirii de business, vine la Imobiliare Hub.

Au mai rămas 12 zile până la evenimentul Imobiliare Hub, care se va desfășura marți, 24 mai, la Hotelul Radisson Blu, din București. Conferința din acest an este una specială, întrucât reunește, ca speakeri, lideri ai pieței de business din România, cât și speakeri de talie internațională. Printre aceștia se va afla Ronen Gafni, care va susține sesiunea “Hacking innovation in real estate,” oferind participanților o perspectivă nouă prin ideile, tehnicile și principiile de business.

Cine este Ronen Gafni?

Ronen Gafni, autor și creator al jocului de antreprenoriat FreshBiz, a instruit zeci de mii de oameni de business, din peste 20 de țări, demonstrând că inovarea și gândirea strategică în afaceri au un rol esențial în dezvoltarea profesională.

Provenind dintr-o zonă de conflict, acesta a demonstrat că afacerile, independent de situația geo-politică pot prospera. Astfel că, la Imobiliare Hub, acesta va fi prezent în cadrul evenimentului, în calitate de speaker futurist. Viziunea sa  antreprenorială precum și modul în care s-au dezvoltat afacerile în real estate, chiar și în zone de conflict  bazându-se pe creativitate, va fi subiectul central pe care îl va aborda în cadrul sesiunii care începe de la ora 11.00.

Participarea la eveniment se face doar pe baza de înscriere.

Citește și: De ce este creativitatea importantă în business? Cum s-au reinventat afacerile după pandemie? Întrebările la care liderii de piață din România sunt provocați să răspundă într-un dialog sincer și autentic la Imobiliare Hub

Citește și: Unul dintre cele mai cunoscute nume din mass-media națională vine pe scena Imobiliare Hub 2022. Cătălin Ștefănescu conduce discuțiile evenimentului din București

Citește și: Imobiliare Hub 2022 – Agenda evenimentului este completă

Citește și: Înscrie-te la conferințele Imobiliare Hub București, din data de 24 mai! Noua ediție reunește speakeri recunoscuți pe plan național, cât și speakeri internaționali

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])