Se apropie evenimentul Imobiliare.ro Hub Cluj Napoca 2022. Agenda evenimentului

Evenimentul Imobiliare.ro HUB se va desfășura, marți, 29 martie, între orele 9:00 – 13:00, la Hotelul Golden Tulip Ana Dome.

Cluj Napoca este cunoscut drept orașul în care se inovează cel mai mult, astfel că unul dintre cei mai renumiți arhitecți din România, Șerban Țigănaș – architect în cadrul biroului Dico și Țigănaș, va fi prezent la eveniment, susținând prezentarea “Perspective de dezvoltare a centrelor regionale”.

Te invităm să iei parte la dezbaterile din panelul “Piața imobiliară în contextul crizei din Ucraina?” moderate de Răzvan Ionescu, din partea Imobiliare.ro. Se vor alătura discuțiilor Răzvan Cuc (președinte RE/MAX România), Daniel Simionaș (director Colina Nouă), Ioana Oltean, Managing Partner în cadrul agenției Napoca Imobiliare și Cătălin Priscorniță (CEO Blitz).

Nu te-ai înregistrat până acum? O poți face accesând acest link. Nu uita, participarea este gratuită, dar numărul de locuri este limitat!

Participanții vor primi, totodată, date statistice actualizate relevante la nivel local de la Andreea Popa, analist Imobiliare.ro. La final, vor fi prezentate o serie de concluzii bazate pe datele statistice oferite de Market 360 – platforma de Business Inteligence a Imobiliare.ro.

Imobiliare Hub păstrează tradiția reîntâlnirii profesioniștilor și interacțiunii dintre aceștia, astfel că o provocare pentru participanții evenimentului este framework-ul prezentat de Călin Iepure, cunoscut pentru influența sa în sfera educațională ca trainer, cât și pentru impactul major pe care l-a avut la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Participanții vor afla astfel mai multe detalii despre modalitățile prin care să-și dezvolte abilitățile de Leadership Personal și să-și crească numărul de clienți, și implicit să-și crească numărul de tranzacții.

Evenimentul va fi deschis de către echipa Imobiliare.ro, ce va expune direcția strategică de dezvoltare.

 

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])